1.6.2011

Hauki on kala




Sur-rur -kirjasta tietysti, aika tehokas tilkkujennielijä tämä vonkale! Suomuja olisi voinut tehdä vaikka kuinka mutta lopetin 130 kohdalla kun sopivat värit kävivät vähiin. Täytteenä on kaksi kerrosta vanulevyä, pelkäsin liiaksi irtotäytteiden taipumusta palloutua leikkien tiimellyksessä. Vanulevyt tikkasin suomujen kanssa kiinni kylkipaloihin.



Lelu jonka unohtuminen olkkariin ei haittaa ollenkaan.

16 kommenttia:

  1. Vau miten upea, varmasti mieluinen lelu!!!

    VastaaPoista
  2. onpas hieno kala täälläkin! Kävin justiinsa nurjissa kurkkaamassa heijän kalaansa! Tätä on näemmä liikkeellä tätä surrur-juttua ;)

    VastaaPoista
  3. Hieno! Mä teen hauen myöhemmin samalla idealla, kampela söi monta pussia vanua ja parittomia sukkia, kulahtaneita vaatteita ja muita. Seuraava olkoon sellainen diettiversio.

    VastaaPoista
  4. Todella upea! Aivan ihana idea.

    VastaaPoista
  5. Sympaattinen fisu! Tuo kirja on pakko saada...

    VastaaPoista
  6. Joku on vähän onnellinen uudesta leikkikaverista :-) On aivan mahtava tekele tuo!

    VastaaPoista
  7. Vau, mahtava vonkale :D Täytyypä yrittää saada tuo kirja kirjastosta lainaan kun on niin kovin kehuttu :)

    VastaaPoista
  8. Hieno kala! Kelpaa leikkiä ja pitää vaikka sohvalla.

    Taas tekis mieli tehdä itekin tuollainen, niin kuin niin monesti muulloinkin, kun käyn katsomassa mitä olet taas loihtinut! :)

    VastaaPoista
  9. Ihana on! Minä säästän aina saumurisilput ja myös ne parittomat sukat kaikenlaisiin täyttöprojekteihin. Hauki vaatisi kyllä monen vuoden säästämistä, ahkeraa ompelua tai laihaa kalaa. (äh, vieläkään en pääse kommentoimaan Googletilillä, unisukka siis täällä taas)

    VastaaPoista
  10. Uskomaton teos tuo hauki - hieno!

    VastaaPoista
  11. Oi voi! Onpa hieno. Nyt kun noita surrur toteutuksia alkaa näkymään tulee kyllä ihan mahdoton kiusaus ostaa kirja...

    VastaaPoista
  12. Wautsi! Ompa kiva idea! Keksin just trikootilkuille käyttöä bokseraina, tässäpä mainio idea puuvillatilkuille! Ihan kaikista ei viitti ommella viirejäkään ;O)

    VastaaPoista
  13. Hieno kala! Olisipa kivaa jos meidänkin olkkarissa uiskentelisi tuollainen :)

    VastaaPoista
  14. Minä ihastelin juuri tuota samaa kalaa. Tuo sinun versiosi on kerrassaan hieno!

    VastaaPoista
  15. Voi, miten ihana kala ja vielä noin isokin! Sinun blogistasi saa aina niin ihania inspiraatioita, joten nyt tiedän kyllä, mihin tilkkuni tulevat jatkossa hupenemaan :)

    VastaaPoista