9.10.2011



Eilen nousi vintissä lämpötila kahdessa tunnissa viidentoista asteen verran. Ei tarvitse enää kuunnella pressujen lepatusta kun ikkuna-asentaja kävi kylässä. Rehellisesti sanottuna en kyllä tiennyt että sokerileipuri osaa rakentaa noin näpsäkän eristyksen, eikä se tainnut itsekään arvata ennenkuin kokeili. Onhan tuossa sarkaa vielä kun kaikki pinnat ja virtaset puuttuu mutta nyt on kyllä välituuletuksen paikka. Se toimii sittenkin!

Minä sillä aikaa päälystin opiskelumielessä makuupussin (kiitos pussidiilerille!) torilta ostetulla vanhalla kankaalla. Hommahan olisi ollut aika simppeli, tein sen kuitenkin kolme kertaa että sain ajankulua ja vielä jäi tuo vetoketju hieman laineille. Hyviä ohjeitakin löytyy, välttämättä ei kannata mennä ihan näin pyrstö edellä puuhun. Lopputulos on minusta kiva mutta ei meillä kyllä tarvittaisi enää yhtään pussia, tuli heti sellainen olo että tähän pitäisi olla ruskeat rattaat.


Mymmeli sai isommat sandaalit jo silloin kun niille oli vielä käyttöä. Poikaselle löysin eilen farkkua, nuo kengät jotenkin ilahduttivat aivan erityisesti. Ja ei kai tuota keltaista helistintä voinut jättää, muistaako joku minä vuosina näitä jaettiin? 80 -lukua taitaa olla kun meilläkin oli tällainen kotona.



Torstai-iltana satoi ja paistoi, maailma oli ihan keltainen ja oranssi!



20 kommenttia:

  1. Eiköhän ollut -88 kun meillekin tuommoinen ilmestyi.

    VastaaPoista
  2. Juu, '82 paketista on tullut ainakin.

    VastaaPoista
  3. Vimonen on kyllä kehystämisen arvoinen! Onnittelut lämpimästä vintistä!

    VastaaPoista
  4. Onnea on lämpöinen vintti!!!

    VastaaPoista
  5. Onnittelut vintin välietapista! Varmana helpottaa nyt jo hetkeksi. Meillä taas taistellaan veden kanssa, kun pumpun moottori sanoi sopimuksensa irti, ja uusikaan moottori ei saa nyt vettä jostain syystä sisälle asti. Nää on vissiin niitä maalla asumisen iloja ;)

    VastaaPoista
  6. ihana että vintti on lämmin!!! meillä ne listat puuttu edelleen 6v jälkeen mutta lämpö on tärkein! kuvat on mielettömän söpöjä ja makuupussi kun helmi! minulla ensimmäisessä pussissa vetoketjy väärinpäin ja tuskailen sen kanssa mutta en jaksa purkaa...

    VastaaPoista
  7. Ollut varmaan suosikkihelistin, koska meidän tytöillä (-86 ja -87) oli molemmilla samanlaiset.

    Kauniit kuvatunnelmat.

    VastaaPoista
  8. Juhuu, välituuletus! Makuupussin kangas on järjettömän hieno.. :)!

    VastaaPoista
  9. Mulla oli ainakin tuommonen helistin ja oon syntynyt -86.

    VastaaPoista
  10. Hei, kiva kun sain infoa helistimestä. Joskus kirpulla tuli ihan pakottava tarve ostaa tuollainen ja täällä vuosiluvut kertoivat että voin omista vauvakuvista vastaavan löytää ja löytyihän se, kun vain jaksoi katsoa =) Meilläkin siis ollut ja nyt löytyy myös vaikkakin eri kuin lapsena, ostamassani oli kimpassa toinenkin, hiukan erilainen...

    VastaaPoista
  11. Todellakin tuo viimeinen kuva on UPEA!!! Multa jäi syksyisen luonnon kaunis värishow ihan näkemättä, kun olin sisätiloissa ystävien kanssa syömässä, harmittaa. Onneksi olen saanut nähdä upeita kuvia!! Ja kivaa, et yläkerta-projekti etenee, minä jos kuka tiedät, et odottavan aika on pitkä...

    VastaaPoista
  12. Komiat on ikkunat, kyllä nyt kelpaa jatkaa hommia. Jälleen ihania kuvia. Minäkin tässä viimeviikolla yhtenä iltana ihastelin sitä keltaista kummallista valoilmiötä.
    - ritva -

    VastaaPoista
  13. Meiltä puuttuu edelleen ikkunat. Vähän kauhistuttaa, kun talvi on tulossa. kai ne kuitenkin ehtii. Kateellinen olen teille ;)

    Oltiin muuten teillä päin kaupassa torstaina illalla eikä meinattu malttaa kaupassa käydä, kun tuo taivas ja valo oli niin mahtavia!

    VastaaPoista
  14. Kiitos kun herätit muistoja. Minulla ensimmäinen lapsi syntynyt -91 ja silloinkin vielä tuo helistin oli äitiyspakkauksessa. Tuollaiset Elefanten-sandaalit meillä oli myös, ne ostin kirpparilta jo silloin :) Tykkään blogistasi, olet taitava käsistäsi ja niin aikaansaava. Ja niin suloiset lapset.
    -Riikka-

    VastaaPoista
  15. Ihanaa bongata toinenkin oranssissa valossa kylpenyt.
    Oli kertakaikkisen upea näytös!

    VastaaPoista
  16. -91 äitiyspakkauksessa oli tuo helistin, samanlaiset kengätkin meillä oli, siniset vain.

    VastaaPoista
  17. Ja vielä -92 syksyn äitiyspakkauksestakin tuo samainen hymyhelistin löytyi!

    VastaaPoista
  18. siis tiiätkö, mulla on ollu JUST samanlaiset valkoiset sandaalit pienenä! ne on äiti antanut serkulle lainaan ja sille tielle jääneet. snif.

    VastaaPoista
  19. oon vuoden -86 painos ja mulla oli tuollainen! ja hymynaamajuliste seinällä :D

    VastaaPoista
  20. Ihan kuin minun tyttöni sandaalit lapsuudesta. Ne on vieläkin tallessa muistojen matkalaukussamme.Tyttö on vuosimallia -92.

    VastaaPoista