6.6.2013
Tässäpä vielä lupaamaani keittiösaareketta. Päädyimme hankkimaan vetimet Ikeasta, samaa sarjaa kaikkiin uusiin keittiön kaappeihin. Saarekkeessa on siis kaksi laatikostoa  (50- ja 30-senttiset) jotka hankittiin käytettyinä kahdellakympillä, sattuvat olemaan lähes identtisiä ikealaisten keittiökaappiemme kanssa. Vanhan ruokapöydän kannesta anastimme laudat pöytätasoksi ja sahalla oli vierailtava ainoastaan panelia sekä listaa ostamassa. Toinen korkea jakkara löytyi keittiöstä ennestään ja toisesta mainitsinkin jo aiemmin. Kuukauden tehokäytön perusteella en kyllä enää luopuisi tästä ylimääräisestä pöytätasosta. Hukka-askeleet ja törmäily keittiössä ovat varovaisesti arvioiden puolittuneet entisestä. Eikä tuo rahallisestikaan ollut huima sijoitus, alle 200€ kustansivat materiaalit yhteensä. Valkoinen pinnasohva jäi edelleen ikkunan alle, ylemmässä kuvassa oikealle puolelle ja siinäpä onkin hauska loikoilla kommentoimassa toisten kokkailuja tai nautiskella kahvikupposia! Aamupäivällä saattaa parikin voipunutta ruoanodottajaa makailla pitkin pituuttaan, nälästä heikkoina. :)


Vessapaperirullan hylsyt lähentelevät sukkahousujen ansioita lukemattomine käyttötarkoituksineen ja minun teki yhtäkkiä hurjasti mieleni painaa niillä pyörylöitä kankaalle. Pakkomielteisesti lätkin harmaan trikoopalan täyteen ja voi miten siitä tuli hyvä mieli! Kangas on jo ommeltukin, yhtä maanisissa tunnelmissa. Kuvaterveisiä lisää lähipäivinä.11 kommenttia:

 1. Vessapaperirullapyörylät vetoavat minuunkin ihan täpöillä. En ole vielä keksinyt, mihin tuotteeseen niitä suoltaisi. Jään odottamaan lsätietoja sinun projektistasi. Keittiö on hurmaava! Tykkään oikeista kodeista :)

  VastaaPoista
 2. Sinun kuvissasi on aina ihanat maanläheiset sävyt ja värit :) Keittiönne on oikein kaunis. Ja onpa kiva idea tuo painantahomma, laitankin idean muistiin!

  VastaaPoista
 3. Kaunis keittiö teillä ja hieno ja näppärä saareke:)! Voi tuopa oliki hyvä idea vessapaperirullalla painaa, mie kanssa kyllä kokeilen :)!

  VastaaPoista
 4. Ihanan harmoninen keittiötunnelma, rauhoittava vihreä on kaunis ja lämmin väri.
  -ritva-

  VastaaPoista
 5. Loistava idea painaa vessapaperirullan avulla! Tuotahan voi joskus joutua kokeilemaan :-)

  VastaaPoista
 6. Ihania juttuja blogi täynnä! :)

  VastaaPoista
 7. Teillä on niin viihtyisä keittiö. Painamisidea menee ehdottomasti korvan taakse odottamaan jotain vähemmän kiireistä vuodenaikaa...

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kommenteista! Taas tekisi mieli hankkia kunnon kangasvärit, painokokeilut kun tyssäsivät värien puutteeseen... Ja kodin toimivuuden parannukset ovat kyllä aina ilahduttavia, moni juttu on niin pienestä kiinni.

  VastaaPoista
 9. pyörylät ovat mainioita! voi kun saisi järjestettyä jostain aikaa kaikkien ideoiden toteuttamiseen :)

  VastaaPoista
 10. Ihailen tuota saarekkeen ihanaa pintaa. Mukavan rouhea!

  VastaaPoista
 11. Voi taivas miten kaunis keittiö! Ja kauniita kuvia blogissasi muutenkin, välittyy ihana tunnelma :) nyt eksyin eneimmäistä kertaa tänne.. Itse olen painanut kangasta filmirullan purkilla, vähän pienempiä ympyröitä siis. Siitä saa ihanaa jälkeä. Jaa-a, täytyy seuraavaksi kaivaa kankaapainotarvikkeet esille ja katsoa mitä syntyy! ;)

  VastaaPoista