25.11.2010


Alkaa olla jo SE aika vuodesta. Joululahjaideaosastolla lyö tänä vuonna huolestuttavan tyhjää mutta tonttupipoja on aina kiva huristella. Tällä kertaa punaisesta pellavasta ja trikoosta, hukkapaloista kokosin nuken lakkeja ja yhden joulumekon tarrakiinnityksellä. Vinkkivinkkisenä, Tiimarista löytyy nyt noita yksinkertaisia ja kaunissointisia tiukuja! Muutaman lumipallojutunkin väänsin, kaksi huopaskerää riitti juuri kolmeen ledituikkulyhtyyn.



Lunta on pari päivää saanut paiskoia kupeet kipeinä mutta onhan se mukavaa! Kalsareille kun on ihan totista tarvetta, päräytin yhdet merinovillaiset (sitä ruskeaa kotimaista) ja kahdet oranssit trikoopökät (soija/luomupuuvillaa) sokerileipurille Kangastukun kankaista. Kertoisko joku kokeneempi tuosta soijasta, kestääköhän siinä kangasvärit kiinni? Bambun olen jo testannut huonolla menestyksellä.


Poikanen ehdottelee nykyään monta kertaa päivässä "Otetaanko pusut?". Yleensä aina jollekin sopii. :)

5 kommenttia:

  1. Siis vau mikä kuva se viimeinen!!!! Söpölaiset!!!

    VastaaPoista
  2. Mukavia joulunodotustunnelmia, tekemisiä ja herkkää veikkahellyyttä :)

    VastaaPoista
  3. Ohh..ihania tonttulakkeja,kohta on se aika vuodesta taas kun saa niitä käyttää :) Meillä ei kysellä pusuista..vaan tullaan suoraan antamaan sellainen kuola valuen jo rinnuksilla ja yleensä se osuu nenään jota kummissaan jäädään sitten imeskelemään..poika on meillä vuoden vanha.Ihana kuva toi vimppa kyllä :)
    Hauska idis noi lumilyhdyt.

    VastaaPoista
  4. Poikanen on niin hurmaava herrasmies ja eikä sisko pane pahakseen hellyydenosoituksia! Ilme kertoo paljon.

    VastaaPoista