21.6.2012


Lauantaina leikittiin puolipäiväistä pullakauppiasta ja vähän grillimestaria siinä sivussa. Lisää tunnelmia voitte lukea paikallisesta. Kuluvalla viikolla on sudittu rästimaalauksia (loppuukohan se ikinä?) ja kannettu lastenhuoneen seinät ulos. Kerrostumia ja hauskoja havaintoja, suurimpana ilon aiheena jälleen se ettei mitään ikäviä yllätyksiä löytynyt. Seinät on tarkoitus levyttää (peräseinän vanha huokolevy saa jäädä uuden kerroksen alle). Pintaan toivottavasti yhdelle seinälle pöllöjä tai pienemmälle alalle tätä kirppislöytöä. Paljon vaikeita värivalintoja. Lattiamaali taitaa tulla kuitenkin Oliivia Uulan värikartasta (sitä löytyy kotoa). Onneksi on aikaa pähkäillä!



Muistatteko muuten Lasten Metsolan alkuaikoja? Tunnustan unohtaneeni vallan, kunnes kirpparilla hyppäsi syliin kyseisen puodin lapulla varustettu kierrätysmekko. Koko 74/80 menee Mymmelillä mainiosti tunikana kun leveyttä on reilusti ja hintaakin oli ihan sopivasti 1,50€. Nurkissa pyörinyt lampunjalka on odottanut sopivaa varjostinta koko täällä asumisemme ajan ja nyt tärppäsi! Neljällä eurolla kotiutui, jos nyt ei mikään kaunotar niin käyttökelpoinen yksilö kuitenkin. Olin jo repimässä kangasta vaihtoon mutta päätin sitten muiden makutuomarien yllyttämänä kokeilla, jos vaikka tähän silmä tottuu.



Lämpöistä juhannusta! Mikäli ennusteet pitävät paikkansa, saan kastella tämän kesän ensimmäistä betonivalua tuolla paahteessa ihan urakalla...

2 kommenttia:

  1. Tulipa nostalginen olo tuosta oranssista varjostimesta. Meillä nimittäin oli lapsuudessani oranssi lampunvarjostin, juuri tuon näköinen. En tosin kykene muistamaan missä, mutta sen lämpimän valon ja varjostimen pinnan muistan...

    Mukavaa työteliästä juhannusta!

    VastaaPoista
  2. Mmmm mitä pullia! Teillä siellä urakat edistyy huimaa vauhtia, hieno homma. Lampunvarjostinkin on hieno. Eikö teillä ollut keittiössäkin punaista, vai muistanko väärin..?

    Nautiskellaan nyt auringosta vaan :) Ja iloista juhannusta tietty!

    VastaaPoista