11.6.2013




Helteet hellittivätkin sopivasti kun sain lyhythihaisten vauvanvaatteiden puutetta paikattua. Bodyn kaava on Ottobren numerosta 3/2013, kuten myös hihaton leikkipuku. Trikootakin leikkasin samalla bodyn kaavalla ja hupun piirsin siihen ihan summamutikassa. Vuorta ei kesätakissa tarvita, siksi peittelin vain niskasauman hipponauhalla. Hihasaumojen tereet ovan resorikaitaletta, joku ohut materiaali olisi kyllä ollut mukavampi ommella. Hilpan kalamekko syntyi melko vapaalla kädellä myös, leikkelyn tukena oli sopiva hihaton paita. Helppoa ja kivaa hellepuuhaa! Nyt voisikin jatkaa ulkohommia kun ei ole enää liian lämmintä...






Tilasin ensimmäistä kertaa elämässäni puutarhalehden ja sitä on nyt tutkittu viime viikot koko rahan edestä. Alan näin kahden numeron perusteella hiljalleen tajuta paljonko vielä olisi opittavaa pihahommista. Mutta asia kerrallaan, kahvinporot ovat hyvää hapatetta pensasmustikoille (tietysti myös havuille ja muille happaman maan asukeille). Tästä täytyy tehdä tapa!


17 kommenttia:

  1. Tulipa hauska tuosta vessapaperihylsykankaasta tehdystä hupparista! Kiva idea!

    VastaaPoista
  2. Oi miten kivat ompelukset! (Taas huokailen, että kunpa mäkin saisin aikaseksi opetella..) Ja ihanat kuvat oot napsinut myös♥ Mukavaa kesäaikaa teille sinne! :)

    VastaaPoista
  3. Meillä oli lapsena mökillä kaksi tuollaista sinipunaista ilmapatjaa. Muistin yhtäkkiä niiden tuoksunkin kun näin tuon kuvan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämäkin ovat sieltä lapsuusajoilta, kesäloma ja telttailu yhdistyy tuoksuun heti :)

      Poista
  4. Mukavat kesäompelukset sulla! Itsellä laiskuus vie voiton nykyisin liiaksi. Paljon on suunnitelmia kyllä. Eikös se niin menny että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta, sitten kun ryhtyy niin ei tarvitse enää pähkäillä!

      Poista
  5. Hienot kalakankaiset ja huppari...hmmm, kade! Tahtoisi itselle samanlaisen...
    -mummu-

    VastaaPoista
  6. Hienoja vaatteita taas kerran. Tosi hyvä tuo huppari, siinä on niin täydellisen istuva huppu, ei mikään silmille valuva ylisuuri, vaan juuri päätä myötäilevä.
    -t ritva-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Parhaat tulee yleensä vahingossa, niin tuokin huppu. Ainut huono puoli on etten varmaan osaisi tehdä uudestaan samanmoista!

      Poista
  7. Meillä kävi vauvan kesävaatteille samoin :) No toivotaan, että tulee vielä helteitä. Tosi hieno tuo huppari! Tekisi mieli matkia.

    VastaaPoista
  8. Kerrassaan ihania vaatteita taasen! Tykkään kovasti tuosta hupparista ja hupparikankaasta. Pitää kyllä testata hylsypainamista itekki. Teet kaiken niin siististi! :)

    VastaaPoista
  9. Vessapaperirullapyörylät ovat kyllä hilpeän näköisiä :) Täytyy joskus kokeilla, ihana huppari.

    VastaaPoista
  10. Oot kyllä uskomattoman taitava.. niin hienoja ompeluksia ja siistiä jälkeä. Ja sulosia lapsia :)
    -ansku-

    VastaaPoista
  11. Huppari on ihan huippumahtava! Näyttäisi hyvältä isommassakin koossa...

    VastaaPoista