9.10.2010

BoBoo!


Tämä remontinpoikanen tapahtuikin pian kun päästettiin ammattimiehet hommiin. Kaikki valmistui parissa päivässä, mitä nyt suihkusta tulee edelleen ainoastaan 80-asteista vettä. Lämminvesivaraaja muutti pukuhuoneesta kellariin ja sutasin sen takaa paljastuneen kirjavanvaalean seinän (oikeimmanpuoleisessa kuvassa ennen maalausta, kauimmaisena) makuuhuoneesta jääneellä keltaisella maalilla. Toiveissa siis aurinkoisia aamuja. Torstaiaamu oli heti oikeinkin iloinen kun kirpparilla vastaan käveli käyttämätön metri Marimekon BoBoota (4€). Tästä kuosista olen haaveillut varmaan vuosikymmenen, ei pahemmin liiku kirppareilla. Ainakaan samoilla kuin minä. Vielä kun joskus saisi sitä mustapohjaista trikoota...


Poikanen kietoutui tähän heti ja toivoi peittoa, osan kankaasta silppusin kuitenkin jo tosissa aikeissa. Muutama paitakin viikolla valmistui. Sokerileipurille toivomansa istuva kotipaita vanhasta kotimaisen froteekerraston yläosasta, Elmalle ja Mymmelille painokokeiluja maritrikoolla höystettynä. Jellonat meni suhkuksi mutta sontikat saavat varmaan vielä jatkoa... Raglankaava Ottobren 116cm ja kietaisu 70cm oma.6 kommenttia:

 1. Meillä on saman keltainen seinä makkarissa. Oikein hyvin on nukuttanut sen kanssa. Teitpä hyvän löydön kirpparilta!

  VastaaPoista
 2. Hyviltä näyttää painojäljet!
  Kiva idea nuo sateenvarjot, miksei ikinä itse tajua miten hyvältä ihan yksinkertaisetkin asiat näyttävät.

  VastaaPoista
 3. Jellonapaita näyttää oikein sievältä! Painatko kuvat seulan läpi? Sateenvarjot on kanssa tosi kivat ja viimeisen kuvan tunnelma ihanan lämmin ;O)

  VastaaPoista
 4. Hei Anni!

  Miten tänne voi kirjauta "viralliseksi kommentoijaksi" ? En hoksaa sitten millään. :) Terveisin Maria P

  VastaaPoista
 5. Anna: Kiitos. Keltainen virkistää ja kirpparit samoin.

  Kerttu: Minäkin siirryn yhä yksinkertaisempiin, onnistuminen on näin todennäköisempää :) Sateenvarjo yllätti kyllä itsenikin.

  Kesän lapsi: Haaveissa siintää seula mutta toistaiseksi tuputan kuvan kerrallaan sapluunan läpi superlonilla. Kotitarpeisiin ihan toimiva tekniikka!

  Maria: Heippa! Google- tilin jos luot niin ei tarvitse olla anonyyminä. Samoilla tunnuksilla toimii Blogger :)

  VastaaPoista
 6. Sateenvarjopaita on kyllä yksi kaunein vähään aikaan näkemistäni. Yleensä tykkään kirkkaammista väreistä, mutta tuo on aivan hurmaava!

  VastaaPoista