16.9.2012

Terveisiä alakerran lastenhuoneesta! Paperoitiin männäviikolla seinät rennosti hesarilla, pahimmat ryppykohdat hiottiin sileäksi ja pintaan vedettiin mistelinsävyistä Intoa. Huoneen kulmissa on vahvikkeena pinkopahvisuikaleet, iloisesti nuo nurkat loiraavat kun huokolevy on lyöty suoraan hirteen mutta eipä täällä muutenkaan vesivaakaa monessa työssä tarvita. Koekäyttö lentopalloareenana on osoittanut ainakin akustiikan parantuneen (tätä yhtenä toivoinkin kun kipsilevyistä luovuttiin). Kirpparilta aiemmin löytämäni neljän euron paperitapetti riitti sopivasti kahteen vuotaan ja seuraavaksi olisi listojen ja sähköjen vuoro. Syksy on ilmiselvästi täällä, kolme huonetta ja kellari ilman sähkövaloa alkaa tuntua työläältä. Jospa jouluna olisi jo valoisampaa!Keskeneräisiä kutimia kasvaa kuin sieniä sateella, ensi kerralla jo jotain valmistakin. Milloin taas olen vaivautunut keinutuolista ylös, suunta on viime viikkoina ollut pihahommien välillä erinäisille kirpputoreille. Haukkamäki on aina syksyn kohokohta ja sieltä kannoin kotiin tällä kertaa ison palan vanhaa froteeta eurolla. Halpa kierros ja sopivasti urheilullinen lauantaiaamu, lapsetkin kun ostostelivat vain ilmaiskoreilla.Luottopuodissa potkaisin jalkani kolmen istuttavaan sohvaan, joka alkoi tosissaan vaivata mieltä vasta seuraavana päivänä. Kotiinhan tuo siistikuntoinen kaunotar piti sieltä hakea tai paremminkin haetuttaa. Muu perhe vielä pohtii onkohan se ihanan kamala vai kamalan ihana. Ja kaupan päälle tosi mukava istua!

11 kommenttia:

 1. Kivoja syksyisiä puuhia teillä! Mä hiukan jännitin, että kirjoitatko vauvauutisia jo :O)

  VastaaPoista
 2. Mitämitämitä? Maalasitte suoraan sanomalehtisivujen päälle ja seinä on noin tasainen ja siisti! Käsittämätöntä, ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä se on kamalan ihana ja sopii teille! Hieno lastenhuone!
  -mummu-

  VastaaPoista
 4. Hyvä ihme mikä lastenhuone, niin hieno :D Ja kaunokainen sohva <3

  VastaaPoista
 5. Wautsi wau, upea seinä! Eipä itselle olisi mieleen tuollainen tullut, hyvä kun joku valaisi :)

  VastaaPoista
 6. oi oi, kyllä nyt on poikanen varmasti mielissään kun on huone valmis! ihana, oikein pääsi itsekin maalaushommiin <3 :) tosi hieno väri tuo vihreä, ja tapetti myös!

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva se tapetti-väri ja huippulöytö!!!

  VastaaPoista
 8. Ai jai kaunis oli sohva ja hyvä istua :)
  - ritva -

  VastaaPoista
 9. Lastenhuone näyttää hyvältä. Meilläkin remppa alkaa olla muuten valmis, mutta sähköt puuttuvat. Meillä tätä porukkaa tosin on niin paljon vähemmän, että ajateltiin elää ahtaasti tai hämäränhyssyssä. Mielessä on nyt muut hommat.

  Ihana muuten tuo froteepala!

  VastaaPoista
 10. Aivan loistava sohva!!! :D

  VastaaPoista