18.12.2012


Raitamania senkun jatkuu. Vauvalle löytyi kirpparilta lämmin ja pehmeä kokopuku, Mymmelille hihaton froteehaalari (2€/kpl). Tuo jälkimmäinen tosin todettiin hieman turhan pinkeäksi ja pakattiin odottamaan seuraavan käyttäjän varttumista.


Elma omistaa yhden aidon mariyöpaidan josta on tullut niin mieleinen että kaipaili toista samanlaista. Noita vaan ei ihan joka viikko kävele vastaan kirpparilla parin euron hintaan (kuten se ensimmäinen muinoin) ja päätin lopulta yrittää väsätä vastaavan itse. Hyvinhän se kävi, tuntuu kuulemma alkuperäiseen verrattuna erilaiselta ainoastaan olkasaumojen kohdalta. Veikkaisin senkin vaivan paranevan pesuissa.
Peukaloputti ja luumupuu oli oma lempikirjani muinoin, meillä on toki se alkuperäinenkin tallella mutta tämä ostoversio (1€) pääsee nyt vapaampaan käyttöön kun tunnun olevan aina vaan tarkka noista omista aarteistani... Kalaa nautiskeleva nalle on niin ikään omia peruja, sisältää varmasti jotain kiellettyjä ftalaatteja mutta en ihan hirveästi jaksa siitä ahdistua. Enimmäkseen meillä vauvat imeskelevät jotain ihan muuta kuin näitä leluja. Karttapallo oli pidemmän aikavälin unelma joka toteutui jo kesällä (15€ hintaan) mutta vasta nyt saimme sen sopivaan paikkaan niin että töpselikin ylettää pistorasiaan. Joka kerta tulee hyvä mieli kun tuohon saa valon laittaa, olen minä sen verran materialisti!


7 kommenttia:

 1. Suloiset "raitapaidat". :O) Enkä yhtään ihmettele, että iloitset valaisevasta aarteestasi. Metsästämisen arvoinen aarre.

  VastaaPoista
 2. Voi että tykkäsin pienenä noista valaisevista karttapalloista! Tuli tuon ottamasi kuvan johdosta joku ihan etäinen ja pikainen välähdys lapsuuden karttapallohetkistä. :)

  Raitayöpaita on tosi kiva, eriväriset hihat erityisesti.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja vaatteita ja tunnelmaa. Ja karttapallo on meilläkin toiveissa. Jos joskus törmäät sellaiseen kirpparireissulla niin ilmoittelethan mulle. Sulla on niin hyvä tuo kirppisvainu :)-ritva-

  VastaaPoista
 4. Suloisia raitoja koko katraalla :)

  VastaaPoista
 5. "Luumupuuta tässä puistaa Uuno naurusuu.." Vai miten se nyt meni? Unohtuu 20 vuodessa jo.

  VastaaPoista
 6. Minä sain aikoinaan ton luumupuu-kirjan kirpputorin pitäjältä ja on edelleen kovassa käytössä.. vähän joutunu teippailemaan. Karttapallo on kyl niin hieno, lasten on sitä kiva kattella ja se tuo tunnelmaa.
  Hyvää joulua sinne ja terveiset sokerileipurille..
  -ansku-

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja aivan mahtavan värinen räsymatto!

  VastaaPoista