24.5.2013


Panda-trikoo ei aluksi iskenyt ollenkaan ja sitten äkkiä kolahti kovaa kun mielessä alkoi pyöriä kaikkea Mini Rodini -tyylistä. 40cm tarjouspala riitti mukavasti pariin kesävaatteeseen pienille ja tykkään että Mymmelin toppiin tuli juuri sitä henkeä jota hain. Kaava on muokattu Ottobren hihattomasta nettipaidasta ja uusimmasta Ottobresta (3/2013) löytyy ohjeet rusetin tekoon.


Kun kerran saumurin äärellä oltiin niin omat puhki kuluneet lempisukkani saivat vielä jatkoaikaa nuken sukkahousuina. Näillä lepytettiin kevyesti taas yksi tuhmauhma, niitä kun pukkaa päälle erilaisista syistä ja lisäksi välillä ilman syytä. Minusta tämä sukkien kierrätys on kyllä yksi parhaista netin tarjoamista ideoista ikinä!

Tänään kirpparilla kurkkivat kutsuvasti reppanat, teristään luopuneet 100-senttiset ja sadan sentin hintaiset potkuhousut. Ilmeisen aitoa retroa, pehmeät ja ohkaiset mutta priimakuntoiset rutkulat. Laitoin lahkeisiin resorit ja likka veti lennosta jalkaan. Olin ajatellut yöhousuiksi mutta eihän näin energisiä pöksyjä kannata nukkumiseen uhrata. Hyvin kiipesivät jo pihan pihkaisimpaan kuuseen. Reipasta viikonvaihdetta!

 

17 kommenttia:

 1. Voitko myös linkittää sukkahousunkierrätysaiheisiin? Kivaa! Mulle tulee kyllä resorii vaihtoehtona mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://joska.vuodatus.net/lue/2009/06/sukista-sukkahousut

   löytyy ainakin ohje!

   Poista
 2. Voitko myös linkittää sukkahousunkierrätysaiheisiin? Kivaa! Mulle tulee kyllä resorii vaihtoehtona mieleen.

  VastaaPoista
 3. Soma. Sana, joka tuli kaikkien kuvien kohdalla mieleen.

  Vanhoille sukille olen itsekin miettinyt käyttöä. Harmi, kun en omista sellaista nukkea, jolle tuollaiset sukkahousut sopisivat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Isommista sukista saa pätkän matonkudettakin! Risat sukkahousut leikkaan poikkeuksetta kuteiksi. Pehmeää materiaalia.

   Poista
 4. Minulle kolahtivat nuo pandat heti tällä ekalla näkemällä. Erityisen söpöjä tyyppejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mukavaa että näit heti niiden söpöyden. Minä olen tällainen hitaasti lämpenevä tyyppi :)

   Poista
 5. Ihana kesätoppi tuli. Rusetti kruunaa! Hauskat myös nuo kirppispotkupöksyt :D

  VastaaPoista
 6. oi mikä potkarit, ja pihakassa heti, tietysti;) ihanat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle ei ehkä tulisi mieleen kiivetä ensimmäisenä uusilla housuilla puuhun, mutta siinähän se käyttökelpoisuus tulee tehokkaasti testattua!

   Poista
 7. Leuhka Likka Lepattamattomassa Haalarissa!! Lapsi viihtyy taatusti touhuissa paremmin myötäilevässä vaatteessa joka on kuin "toinen iho" ...luulee -Mummu-

  VastaaPoista
 8. Syötävän suloinen tuli tuosta Mymmelin mekkotoppisesta! Teet aina ihania kirppislöytöjä, pitäisköhän joskus tulla teidän kirppareille, missä lienevätkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kannattaa tulla! Täällä on paikkakunnan kokoon nähden mainiot kirpparit.

   Poista
 9. Ihania ompeluksia <3 t. Ritva

  VastaaPoista