28.6.2013


Ihmisellä ei voi olla liikaa emaliastioita, eihän? Siivilä euron ja kulho kaksi. Kesän tuhrima keittiö hetkessä raikkaammaksi.

Rautakauppaa kävin kannattamassa myös kun piti saada mustaa vahapintaa saunajakkaroihin. Loistivat niin kirkkaina tuolla nokisilla lauteilla. Eipä häikäise enää. Samalla liikahti pari muutakin istuinta ehostusasemalle maalattaviksi. Jonkunlainen jakkaraviikko taitaa olla käsillä, eilen nimittäin toin yhden uudenkin istuimenkin kotiin. Kahdella eurolla aika täydellisen ihana. Sokerileipuri ei vielä vakuuttunut tämän hienoudesta mutta eiköhän se aika tee tässäkin tehtävänsä.
Pakko jakaa vielä viikon kirjavinkki, Rintamamiestalot: Rakentajien muistikuvia (Mäki Tarja, Penttilä Hannu, Koskenvesa Anssi"). Kiintoisia tarinoita kirjan täydeltä! Kaunista katseltavaa ja rakennusvinkkejä löytyy myös kirjasta Kuistit ja verannat (Hans Martensson, Teppo Korhonen). Leppoisaa viikonloppua, meillä makoillaan radion äärellä.


9 kommenttia:

 1. Olen vanha lukijasi mutten ennen ole kommentoinu...Hienoja hankintoja olet tehnyt. Kotinne näyttää olevan ihastuttava ja kotoisa. Radiota kuunnellaan täälläkin :)Tai oikeammin nettiradiota, meillä tuo radiokanava kohisee vain...harmi. Mutta mukavaa viikonloppua radion äärellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oikeammin netin äärellä meilläkin kun radio kuuluu kovin heikosti.

   Poista
 2. Emaliastioita ei TODELLAKAAN voi olla liikaa!! :D :D Koskas tuletta poikkeamaan?

  VastaaPoista
 3. ihania löytöjä! Täälläkin radion ääressä muutama päivä vietetty ja loput synnärillä uuden pienokaisen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea teille uuden perheenjäsenen johdosta!

   Poista
 4. ihania astioita :)
  viikonloppu vierähti paikan päällä ;) väliin radion ääressä,hiekkamontussa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ovatko hiekkamontut lentokenttien erityispiirre? Muistelen viime vuonna vierailleeni yhdessä isossa kuopassa... :)

   Poista
 5. mene ja tiedä,meille se monttu oli oikea elämys..ainaki lapsille ;)

  VastaaPoista