21.10.2013


Jos lomalla on mukavaa niin arkeen paluu se vasta onkin! Sain viimeisteltyä käyttökuntoon loput muisto-ompelukset, sekä body että pöksyt Ottobren kaavoilla. Housujen koko on 80 ja taitavat mahtua seuraavan vuoden, siihen malliin oli tuota kasvunvaraa joka suuntaan...
Mäenlaskukausi on avattu aamuhuurteilla, päivisin valitettavasti liukuri ei vielä luista. Välillä syödään ituja, että jaksaa taas! Aloitin idätysharjoitukset Mung-pavuilla ja taidan ottaa tavaksi kun lapsetkin söivät mukisematta heti ensimmäistä versiota itusalaatista.
4 kommenttia:

 1. ihanaa arkea taas loman jälkeen :)

  VastaaPoista
 2. Kätevä mäenlaskuramppi! Myö oltiin mökillä korvessa kun lumi yllätti, yli-innokas lapsi piti pukea ihan michelin-mieheksi kun eihän meillä nyt mitään toppavaatteitta syyslomalla ollut mukana, mutta ei tuo tuntunut pientä mäenlaskijaa juuri hidastavan :)

  VastaaPoista
 3. Sievän malliset pöksyt! Ihanat mäenlaskijat! Tuli ihan lapsuus mieleen, juurihan tuossa lasketeltiin (45 v sitten...)
  -mummu-

  VastaaPoista
 4. Jaa, mummu pistikin paremmaksi.. Mieleen tuli omat laskut mutta niistä ei montaa talvea olekaan, yli 15 kuitenkin. Päälimmäisenä niistä mielessä, että reunoja täytyy varoa. Jos putoaa voi mennä jalka poikki niin kuin papalla kävi kun putosi traktorin kyydistä! Pelon sekaisin tuntein on siis liu'uteltu.

  VastaaPoista