31.10.2010

Elman paremmat


Elmalla alkoi olla puutetta edustavammasta takista ja vauhtia antanut idea tarttui Marimekon pyöreähelmaisista samettitakeista. Kävin taannoin tyttöjen kanssa Herttoniemen ysmyissä niitä ihastelemassa. Uusin Ottobre (6/10) sisälsikin sitten sen oikean tyylisen kaavan, kuin tilauksesta. Samasta lehdestä saatiin vielä huivihattu pienin muokkauksin ja trikoolla vouritettuna, tuli samettiverho kaluttua ihan kulmia myöten!

Vuorikangas on myös euron verhoa kirppikseltä, tanakkaa puuvillaa. Laitoin vanua (ohutta Thinsulatea kun löytyi vintistä) ainoastaan yläosaan, tätä takkia varmaan käytetään enemmän automatkoilla kuin ulkoillessa. Napit ovat minusta omien kätköjeni kauneimmat, mummo muistaakseni joskus purkanut omasta pompastaan.

11 kommenttia:

 1. Suorastaan lumoava! Tuo kangas on kyllä niin herkku, että ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle kun sitä katselee. Ja napit on tosiaan myös melkoisen ihanat.

  VastaaPoista
 2. Kyllä Elma on nyt hienona! ei voi muuta todeta

  VastaaPoista
 3. Ihanainen Elma upeissa uusissa tamineissa <3

  VastaaPoista
 4. Napit on ihanat ! Ja tosi hyvän takin kaavan olet löytänyt. Ihana on tyttökin :)

  VastaaPoista
 5. Vau! Hienon värinen ja halpa(!!) kangaslöytö. Kauniita ompeluksia olet tehnyt, varsinkin takki ja yksityiskohdat housuissa! Ostin saman Ottobren, oli mukavia peruskaavoja ja joissakin kokoa sen verran, että saisi ehkäpä tarvittaessa aikuisenkin vaatteen muokkauksilla.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana takki ja malli myös :)
  Edulliset löydöt teit ja hyödynsit loistavasti !
  Napit ovat tosi sopivat takkiin, ihanat

  VastaaPoista
 7. Aivan UPEA!!!! Mun on pakko tehdä samanlainen kun on aikaa...

  VastaaPoista
 8. ihanat on!!! Ja tosi kiva nimi tytöllä. Löysin uuden kivan blogin..täytyykin tutustua tarkemmin...

  VastaaPoista
 9. Ihana! Hyvin olet hyödyntänyt kirpputorilöytöjä.

  VastaaPoista