16.10.2010

Riittoisa metri
Näistä piti ensin tulla poikaselle unikavereita mutta ripustinkin pehmoautot (omien hermojen säästämiseksi) yläsängyn laitaan. Pysyvät tallessa! Hilpan karvaliiviin vaihdettiin satiininauhat, yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla tietysti. Hilu tykkää ruseteista ja nämä kun solmii, saa kaksi sellaista.Alkaa olla sopivasti käyttöäkin näille pörrökarva-asusteille! Eikä me olla ruutua hypitty tuossa vintin sillalla (ainakaan vielä), sokerileipuri vaan maalasi tulevan varalle muutamia kattotiiliä.


12 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea nuo pehmoautot! =)

  VastaaPoista
 2. Ja vielä: kiva, kun maltat käyttää tuonkin kankaan, jota olet vuosia etsinyt. Minulla on vähän sitä vikaa, että säilön kangasaarteitani enkä malta tehdä niistä mitään.

  VastaaPoista
 3. Heidi: Kiitos, pehmoautopakkomielle on vaivannut jo pitempään. Nytpä on tuokin taltutettu!

  Ellimelli: Kiitos! Mulla on säilöttyjä niin liikaa että olen lakannut säälimästä kankaita. Kuitenkin lopputuotteesta on yleensä enemmän iloa kuin kankaasta sinällään. Otti sen hoksaaminen silti useamman vuoden ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat autot, näyttää tosi hyvältä tossa nauhassa. Ja Hilpan liivistä tuli tosi suloinen; ripaus tyttömäisyyttä on aina paikallaan:)

  VastaaPoista
 5. Sööttejä! Sekä autot että liivi.

  VastaaPoista
 6. ihana tuo "autotie" seinällä, jokaisen pienen pojan unelma :D Ja tuo liivi on sulonen <3

  VastaaPoista
 7. Ihanat autot ja tosi kiva idea!! :)

  VastaaPoista
 8. Ihana autorivi. Mulla boboosta verhot vuodelta 1975. Valkoisella pohjalla oransseja, ruskeita ja keltaisia autoja. Meillä niin tyttövaltainen perhe, ettei verhot nyt ees oo ikkunassa. Mutta kangas on ihana. Voisinkin viritellä ne taas välistä lastenhuoneeseen. Kyllähän tytötkin autoilee. :)

  VastaaPoista