20.10.2010


Vuosien takainen Myllymuksuilta vaippakankaaksi aiottu kotimainen bambucollege päätyi maanantaina kutikintun atooppiukon pitkiksi kalsareiksi. Koko 92cm ja kaava Ottobre 6/09. Oiva kaava, ei moitteen sijaa! Sivusaumoja ei ole ollenkaan ja muutkin saumat kun vetelin ompelukoneella taso-ompeleella, tuli ohuet välihousut. Milli kasvunvaraakin on lahkeissa vaikka kuvassa näkyy vedetyn ihan huolella kainaloihin asti. Tuntuivatkin ilmeisen miellyttäviltä kun yritin vaihtaa sovituksen jälkeen takaisin sukkahousuihin, katosi kaveri viivana paikalta.
Eilen kerettiin onneksi ulkoilla ja käydä kirjastossa, tänään löytyy kuumeista, nuhaista, köhäistä ja särkyistä. Muhitaan luvan kanssa sisällä! Pidetään sadetta, leivotaan kuppikakkuja ja litkitään rooibosta. Hammaskeijua ei pitele mikään, neljäs näkyy jo! Silppuaa paperit ja napsii ruuantähteet. Lempipaikka on pöydän alla.


8 kommenttia:

 1. Voi tätä Mymmeliä, niin suloinen!!!! Meidän tytön lempipaikka taida olla se sama pöydän alla;)
  Välihousut ovat kivat ja varmasti mukavat päällä, bambu on niin pehmoinen. Muistakseni luin jostain että lapset bambuvaatteiden jälkeen ei halua enää tavallisa käyttä ja varmasti totta.
  Paranemista teille, vaikka syksy se taudien aika ja niiltä ei vältty;(

  VastaaPoista
 2. Kylläpä hän on söpö:)
  Hyviä vinkkejä sulla kirjaston käyttäjälle,kiitos vaan!

  VastaaPoista
 3. Kivoja kirjoja on kirjastosta löytynyt. Mukavaa, kun uusiakin kirjoja löytyy melko hyvin kirastosta, saa hyvällä omalla tunnolla ottaa useammankin. =)
  Mymmeli on kyllä suloinen! Meilläkin tytön lempitouhua on nyt seikkailla pöydän alla, syömistä hidastaa se, että hampaita on vielä vain kaksi, kolmas kyllä tekee tuloaan...

  VastaaPoista
 4. Mymmeli on kyllä hurmaava :) Minä en oo oikein käsittänyt tuota tasosaumaa? Eli saumasta tulee litteä mutta miten se käytännössä tehdään?

  VastaaPoista
 5. Taso-ommel, ihan outo mulle..? Mutta Mymmeli on kyllä taas ihan huippu!

  VastaaPoista
 6. Ihana tyttönen :)
  Meilläkin vihdoin päästiin ryömimisasteelle ja uusiin ulottuvuuksiin :)
  Bambu on kyllä pehmoisaa, vois itellekin tehä pöksyt siitä.
  Kivat pökät!

  VastaaPoista
 7. Mymmeli on käsittämättömän suloinen (samoin kun ne kolme muuta)!
  Voi poikanen parkaa, jos jalat kutiaa ni se on kurjaa hyvä jos bambut helpottaa!

  VastaaPoista
 8. Atooppinen iho selätetään myös meillä taso-ompelein tai saumattomasti. Kiitos kangasvinkistä. Mä olen ommellut trikoosta ja tuntuu ettei kutita.
  Me käydään myös kirjastossa. Joka viikko. Kirjasto on ihan paras!

  VastaaPoista