16.4.2011

Valmistuneita


Kokeilin virkata muutaman lätsän toisten lapsille Kianan antamalla ohjeella, Temposta. Ensimmäiseen luikahti villin pitkä lippa ja poikasen kanssa intouduimme sovituspuuhiin.Maailmalle lähtivät myös muutamat liivit ja ruokalaput kääntötaskuilla. Napit näissä vanhoja ja itse päällystettyjä, vahakangas Ikean.
Pikkuserkkunenkin sai liivinsä, vain hippasen keveni vihreä Silviavyyhteni. Kolminkertaisena 3,5mm puikoilla, ohje löytyy täältä ja napit ovat purkutavaraa tässäkin. Sisäinen paperiaskartelijani oli jälleen kerran teillä tietymättömillä joten lisäsin vaan teksiä omaan valokuvaan. Lähikaupan poistokopasta hankittuihin maailmankarttajulisteisiin on kiva pakata, seuraavaksi pitäisi ehkä ostaa joku kaunis teippi tai sievää narua voimapaperi- ja sanomalehtikääreitä varten.11 kommenttia:

 1. Oi miten ahkerana olet ollut! Poikanen on kyllä söpö lätsässä! Ruokalaput niin siistit, kangas taida olla Ikean? Ja liivit kauniit, onnelliset ovat saajat!

  VastaaPoista
 2. Kaikkea ihanaa ja varsinkin tuo lätsä!

  VastaaPoista
 3. Sinulla on varmasti vuorokaudessa muutama tunti enemmän kuin minulla!? Kauniita lakkeja ja ihana tuo liivi, itselläkin on ollut tuo ohje jo pitkään mietinnässä:) Kiitos näistä ihanista kuvista ja teksteistä joita jaat muille - antavat aurinkoa päivään!

  VastaaPoista
 4. Olet aikamoinen taituri! Kivoja juttuja olet twhnyt, varsinkin tuo pikkuinen poika on syötävän söpö :)

  VastaaPoista
 5. Olen miettinyt samaa kuin kivitasku. Että miten voi ihminen ehtiä kaiken tuon ilman vuorokauden lisätunteja?!

  Mutkattomia ja niin kivoja tuotoksia!

  VastaaPoista
 6. ihania kaikki <3 Ei voi ku ihailla taitavuuttasi :)

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo lippis, tosi kaunis malli! :)

  VastaaPoista
 8. Ootpas ollu tuottoisa! Villaliivit <3

  VastaaPoista
 9. Voi jee kun olet ollut ahkera!
  Villalätsä on ihan POP :)
  Mukavaa pääsiäistä koko komppanialle :)

  VastaaPoista