9.7.2011
 Tänään 42 valmista hiuspantaa aiempien kahden lisäksi. Kirpparilta jonkun virkkaama vankka pöytäliina eurolla, Tutan ankkapuku jossa laput vielä kiinni (3€) ja vesimukeja emalivillityksen lääkintään (2€/kpl). Tällaisen mekkobodyn tahtoisin ommella, eurolla löytyi Mymmelille sopiva mallikappale.Hameenhelmassa on keikkunut pyykkipoikia pitkin päivää, viimeisin koneellinen jäi ukkoskuuroon kun pyykkäri tempoi jyrinän säestämänä toista tuntia ohdakkeita perunamaalta. Totista toimintaterapiaa. Eilen viimeistelemääni villapipoa en kyennyt montaa minuuttia sovittelemaan, kokeilukappale seiskaveikasta 5mm koukulla. Ohje löytyy maaliskuussa 2011 ilmestyneestä Kotivinkin 101 ideaa -lehdestä. Kiva mutta kutittava!Öitä!

8 kommenttia:

 1. Ei luulisi hiuspantojen loppuvan kesken ihan heti.

  Liikuttava tuo viimeinen kuva.

  VastaaPoista
 2. Tuo mekkobody (mutta punaisena) oli ihan meidän suosikki viime kesänä! Ja tuo myssy on neulontalistalla... täytyykin valita joku ei-kutittava lanka..

  VastaaPoista
 3. kauniin mallinen pipo. minullakin on ilmeisesti ohje siihen! on kyllä kauniita pantoja. :) olisi itselläkin tarvetta tuommoiselle.

  VastaaPoista
 4. Kaikkia kivoja löytöjä ja just rento pipo! Oskulla oli hei pienenä just tollanen ankkapuku, mihkäs se on joutunut, kun ei oo vastaan tullut mistään?? Niin söpö!

  VastaaPoista
 5. Teet mahtavia löytöjä! pitkään jo seuraillut juttujasi ja aina yhtä ihania touhuja teet!!

  VastaaPoista
 6. Voi tuota iso-tädin pikku murua tuossa viimeisessä kuvassa <3

  VastaaPoista
 7. Munkin on pitänyt virkata tuo pipo. Kiitos muistuksesta :-)

  VastaaPoista
 8. Turvallista on nukahtaa pienen nukkujan.

  VastaaPoista