3.7.2011

Herättiin kukonlaulun aikaan, ihasteltiin aamusumua, odoteltiin Hesaria ja nautittiin kahvit paljain varpain kasteisella nurmikolla. Matkustettiin bussilla jossa oli mukava ottaa päivätorkut, hikoiltiin kilpaa lehmien kanssa ja syötiin iltapalaksi poikasen ansaitsemat kananmunat.
Illan kähmeessä vääntelin pienen sydäntuen mummon antamalle kultaköynnökselle. Mallia katsoin täältä. Paksumpi lanka olisi ollut paikallaan mutta tuntuu tämäkin pystyssä pysyvän. Ei se toki muutenkaan esikuvansa veroinen ole, ensimmäinen yritys.
Kirpparilla oli perjantaina kivoja verhoja 2€/pari ja Brion pehmokissa 0,50€. Kukkiakin myivät toisen kirppumarketin edustalla puoleen hintaan. Ostin kolme loistokärhöä (voin sitten täältä tarkistaa tuon nimen kun unohdan) joista yhden sai Pirja rungolleen.


 


9 kommenttia:

 1. Olipa teillä kiva päivä! Meidän lapset ei ole matkustaneet bussissa kuin pari kertaa (koulukyytiä en laske mukaan). Meiltä ei pääse bussilla minnekään. Pitäisi mennä kylälle omalla autolla ja aina tulee huristeltua koko reissu kun kerta autolla lähdetään. Harmittelen usein, että lähiliikenne puuttuu.
  Mageet kankaat! Heti tuli mieleen, että sopisivat hyvin kesämekoiksi.

  VastaaPoista
 2. Mahtava päivä siispä! Tää aurinko tekee päivistä jotenkin ihania.. vaikkakin hikisiä :) Löydöt ihan mahtavat, verhoistahan sais vaikka mitä. Tai sit vaan ihan verhot :D

  Lämpimät terkkuset, nää lähtee kohta keskiaikamarkkinoille, jee!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania nuo kukkakankaat! Ja kissakin on söpö. Onpa mukavaa että itsekin kohta pääsen kirppiskierrokselle :)

  Kiva tuo sydäntuki, voisi itsekin kokeilla joskus askarrella sellaisen.

  VastaaPoista
 4. Kaunit ovat kuvat ja ihanat verhot + kissa!

  VastaaPoista
 5. Eka ja neljäs kuva ovat tosi hienoja.

  VastaaPoista
 6. Ihania löytöjä :) ja kauniita kuvia varmasti kivasta retkestä...

  VastaaPoista
 7. Täydellisen kuuloinen päivä:) Ihania löytöjä olit myös tehnyt!

  VastaaPoista
 8. Pysäyttävän hienoja kuvia nuo postaukset ekat!

  VastaaPoista
 9. Tuo alin verhokangas on tosi söpöä!

  VastaaPoista