15.8.2011


Virkkailin orvoista akryylilangoista lisää tiskikukkia ja kuvittelin kirpparilla kokoni melkoisesti yläkanttiin. No, isosta aikuisten hameesta tuli ehkä sievempi lasten versio. Hedelmälaatikot (3€) kuiskivat kutsuvasti jo kevätkesällä ja nyt ne oli ihan pakko kantaa kotiin kun odottivat siellä vieläkin!

Vanhaa familonin makuupussiakaan en voinut vastustaa. Pidin kolmea euroa ihan siedettävänä kun kuntonsa oli niin mainio.8 kommenttia:

 1. Ihana makuupussi! Miekään en pääse kirppiksillä noista ohi, vaikka ei varsinaista tarvetta olekaan :D

  VastaaPoista
 2. Ohh miten kivat löydöt ja kaunis hamonen taas!!!

  VastaaPoista
 3. Hyvät löydöt! Makuupussi on mahtava!

  VastaaPoista
 4. Ihanat löydöt! Teillä tuntuu olevan ihana kirppis!

  VastaaPoista
 5. Toi näytti ihan samanlaiselta makuupussilta, kuin mun vauvakuvissa!!!! Voih, meidän äiti vaan on kaikki pistänyt kiertoon...nyyh

  VastaaPoista
 6. Sinulle on tunnustus blogissani!

  VastaaPoista
 7. Sinun blogisi aina vaan ilahduttaa :) kiitos! ja hei kuules, kun olen tällainen muinaisaskartelija eikä minulla ole edes akryylilankoja (kuvittele!!) niin voiko sinulta tilata noita tiskikukkasia? Vaihtokaupalla vai ihan oikealla hinnalla?

  VastaaPoista
 8. Voi ihanaa, tuollainen makuupussi oli minunkin äitiyspakkauksessani nelisenkymmentä vuotta sitten. Leikin sillä lapsuuteni, mutta minne lienee hävinnyt siivousten myötä. Kaunis nostalgikon silmään!

  VastaaPoista