3.8.2011


Yskänräksytyksemme taisi kuulua eilen naapuriin asti kun lapset sieltä kiidättivät pienen sangollisen mustia viinimarjoja. En ole vuosiin saanutkaan tätä ainoaa oikeaa kipeitten mehua, nyt sillä on käyttöä kun viimeinen terve sai iltasella kurkkunsa kipeäksi. Onneksi toisesta päästä porukka tokenee!
Tänään meillä olikin 50% lapsivajaus ja omituisen hiljaista. Pärrättiin ja surrattiin uusi uksi kujamaan lahonneen pikkuoven tilalle. Tuli hyvä mieli vaikka navettaparka kaipaisi kyllä ammattiapua kun joka nurkka pakenee eri suuntaan (kertokaa heti jos tiedätte kuka osaa tehdä rakennuksen alle uudet pohjat?). Nyt on pakottava tarvis käydä vielä vähän vääntämässä rautalankaa ja keräämässä valovoimaa ennen kuin iso lamppu sammuu tältä päivältä.


5 kommenttia:

 1. Vau, omatekemä mustaviinimarjamehu, nammmmmm!!! Meidänkin lapsien lääkemehu (kaupan oma valitettavasti). Mahtavat kuvat...

  VastaaPoista
 2. Hymy hiipi huulille jo ekasta kuvasta. Me kerättiin tänään viinimarjat puskista ja huomenna ois mehunkeittopäivä! Kuuma/lämmin mustaviinimarjamehu on namia ja hyytelö maistuu pataruokien kaverina.

  Pikaista paranemista kaikille!

  p.s löysin YouTubesta sattumalta pienen videopätkän Minkiön höyryfestareilta ja laitoin linkin blogiini, jos tahdot kurkistaa ;O)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne ja linkistä, pitää ottaa ensi kesän asiaksi tuo rautatievisiitti!

  VastaaPoista
 4. Kesälenssu, voihan räkä! Koetahan parantua! Ja mukavia loppukesän päiviä :)

  VastaaPoista
 5. On se muuten jännä, miten kummasti hiljenee jos lapsista puolet ovat poissa. Meillä ainakin paljon vähemmän tappelua, paljon enemmän toimintaa. :)
  Flunssantainnutus-taikoja sinne!

  VastaaPoista