30.12.2011

Edelliset miesten kintaat oli neulottu lähikaupan seiskaveikasta, mallina ihan peruslapanen. Jatkoin vain kämmenselässä tuota varren joustinta, neuloen kuitenkin joka toisen kerroksen sileää oikeaa saadakseni aikaan pintakuvion.


Oravainen valmistui sopivasti aatonaattona, malli on Uudet Kangaseläimet -kirjasta. Materiaaleina vanhaa chenillepeitettä, ylijäämäpuuvillaa, uutta villalankaa ja pari käytettyä nepparia. Käpälissä ja hännässä on ryhdittävät rautalangat, täytteenä langanpäitä ja villavaatesilppua.


Myrsky oli aika vaikuttava. Pari sähkötöntä vuorokautta, muutamat pakasteet ja kasvihuoneen lasit eivät olleet kohtuuton hinta monen muun koettelemuksiin verrattuna mutta aika ainutkertaista kuitenkin. Meillä oli lämmintä kuten normaalistikin uutteran puunkantajan ansiosta, kaivosta nostettiin vettä ämpäripelillä ja kaikki puuhastelivat ripirinnan keittiön pöydän ääressä. Onneksi minnekään ei ollut tarvetta lähteä, tie oli puiden peittämä ja ruokaa joulun ansiosta useammaksi päiväksi valmiina.Ulkoremontille on ilmoitettu päättymispäivä ja pääsimme ruuvaamaan uuden numerokilvenkin jo seinälle. Tilasin sen täältä, hyvä kauppa kaikin puolin ja toimitus ihan kuten lupasivatkin.

11 kommenttia:

 1. No nyt on komealla talolla se viimeisen sinetti - hienolta näyttää. Ja mymmeli oli silminnähden onnellinen söpöstä oravastaan!

  VastaaPoista
 2. Hyvin siis selvisitte myrskystä, kuulosti suorastaan idylliseltä. Mutta joo, kaikilla ei tietty mennyt ihan niin hyvin.

  Ihana orkku! :) Ja samalla toivottelen myös hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Hurjasti on myrsky teilläkin reuhtonut, onneksi ei tuon enempää vahinkoa tapahtunut. Kaunis väri talon seinässä :)

  Jään myös mielenkiinnolla odottelemaan, millainen villakudonnaisestasi kehkeytyy!

  VastaaPoista
 4. Olenkohan ihan kamala kun toivon meillekin kunnon myrskyä ja mylväystä... Kerron sitten blogissani kun tämä toivominen kostautuu :P Jotenkin niin, että olisi upeaa saada kerrankin kunnon myrsky eikä vain sellainen pihaus kuten yleensä täällä. Vaikka olemmekin aukean pellon laidalla! Viime myrskyssä lähti osa ladon kattohuovista tiehensä, mutta se olikin jo vanha ja rämä - ikävä sitä silti on kiivetä korjaamaan, vanhat kattotuolit (vuodelta yks ja kaks) kun eivät kestä enää miehen painoa.

  Meillä on tosin pakasteessa marjojen ja sienien lisäksi yksi supikoir aja kaksi oravaa... mutta nehän voisi viedä lepyttelylahjaksi tuolle karhulle, se kun ei vielä ole talviunillaan?

  Iloista vuodenvaihdetta sinulle! Ihana orava!

  VastaaPoista
 5. Ilmeikäs kurre :)
  Onpa teillä napakka kilven numero.
  Onnellista uutta vuotta leppoisalle perhejoukolle!

  VastaaPoista
 6. tekis mieli tulla järjestelemään nuo kaatuneet puut joskin kivaks sanaks :D

  oli kyllä hurja myrsky. teillä vaikutti olevan kuitenkin aika mukavaa :)

  VastaaPoista
 7. Ihana orava!!! Meillä myös myrskysi ja sähköt oli poikki. Muuten selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Kiva kuulla, että teilläkin on kaikki myrskyn jälkeen ok!!!

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. Hyvää UUtta Vuotta ja isot kiitokset lempi-blogille!!! Talo on kaunis!

  VastaaPoista
 9. Loistava kurre!!!Hyvää uutta vuotta teille!..ilmoittelen ensi viikosta varmaan ylihuomenissa!

  VastaaPoista
 10. Hieno kurre :)

  Myrsky on ollut kyllä hurja! Vaikea melkein kuvitella, me kun täällä pohjosemmassa säästyttiin täysin.

  Onnea tähän vuoteen!

  VastaaPoista
 11. Kiitos talonnumerokylttivinkistä ! Olenkin kauan miettinyt, mistä saisin vanhahtavan tyylisen numeron vanhahtavan tyyliseen taloomme. :)

  VastaaPoista