29.1.2012

Mukavaa kun niin moni teistä oli taas kirjoitellut kommentteja edellisiin, palaan niihin vielä sen verran että traktorineule oli tosiaan tehty ensin poikittain hihansuusta toiseen ja sen jälkeen poimittu silmukat helmaa varten. Ihan hauskaa vaihtelua perinteisiin malleihin.
Terveiset Tukholmasta, oli hurjan mukavaa! Pyörähdimme muun muassa Pandurossa ja Ohlssonsilla joista jälkimmäisen trikookankaiden osasto oli pieni mutta sitäkin herkullisempi. Pari tuliaispalaa oli saatava, hintaa näillä ja monilla muilla mukavilla oli 149 kruunua metriltä (16,75€ päivän kurssilla).


Matkalla panostettiin tietysti puikkojen ja koukkujen heilutteluun se vähä aika mikä syömiseltä liikeni. Tiskirättipulan helpotukseksi Novitan Bambusta valmistui muutama ainaoikea riepu ja vielä saisi tehdä aika monta lisää.Nyt on työn alla ja jonossa muutama nuken vaate, kuvioita voisi neuloa puhjenneisiin villahousunpolviin, ommella kesävaatetta vanhoista kankaista ja tutustua Kätilöön (johon kyllä suhtaudun varauksellisen uteliaasti). Mutta ensin kyllä luen takuuhyvän Hirvisaaren loppuun ja piirrän vähän kaavoja. Ennen matkaa ehdin muuten lukea järisyttävän tukkavinkin täältä. Hiirenhännästä voi sittenkin tehdä muhkean nutturan! Kiitos Puhti.

7 kommenttia:

 1. Kivaa et oot päässy vähän arkea pakoon :-) Itsekin kovasti kaipais jotain piristystä arkeen. Ja magee nuttura!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköiset kankaat :) Tuo nutturavinkkiä pitää heti miten kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kankaita olet löytänyt! Ja ihania kuvia. :) Tuo nutturavinkki onkin pakko testata! Miten multa on mennyt taas monta sun postausta ohi? Ihania juttuja olet tehnyt (mm. nuo mustilla langoilla sekä meistit, joista odotan jo kuumeisena mitä keksit tehdä!) :)

  VastaaPoista
 4. ihanaa. joskus tekee vaan niin hyvää katsella maailmaa muuallakin kun kotona. ja kodin ja arjenkin näkee reissun jälkeen ihan eri vinkkelistä :) (nimimerkillä pientä irtiottoa odottelemassa :) )
  kaunis nuttura ja nätit kankaat myös!

  VastaaPoista
 5. Mukava postaus :) Voi ei, oon lukenu tätä sun blogia yli vuoden, ja aina oon luullu tän nimeksi "villapaita kiehuu"....ja miettiny monesti kuinka hassu nimi :DD Nyt jotenki tarttu tuo ylhäällä lukeva nimi tarkemmin silmään, kun kone on tilttailee ja tökkii....:D
  T. lukihäröinen

  VastaaPoista
 6. Matka meren taakse piristää arkea kummasti! Ihania kankaita olet löytänyt tuliaisiksi.
  Minä myös katselin tuota samaa Kätilö kirjaa kirjastossa, mutta takakansi ei houkutellut ottamaan mukaan. Suositteletko lukemaan?

  VastaaPoista