23.1.2012

Ostin keväällä kerran Huvikankaasta edullisen 1,5m palan kotimaista puuvillasekoiteneulosta, se tuntui ihan housukankaalta. Poikasen pöksykaava on Ottobren 1/12 Back to the 70's ja omani Joka tyypin kaavakirjan suorat perushousut pienin muokkauksin.


Syyskuussa ihastuin Kotilieden 22/11 numerossa olleeseen Koivikko -malliin ja pistin seiskaveikkaa puikoille kun sattui sopivasti kotoa löytymään ja tiheyskin täsmäsi. Sittemmin bongasin Kauneimmat Käsityöt -lehdestä lystikkään traktori -kirjoneuleen ja sehän vaati sitten päästä puseron helmaan. En olekaan ennen yrittänyt neuloa kolmella värillä, oppia ikä kaikki. Mallimme oli tänään hieman raivokkaalla tuulella, toimitus pahoittelee.

Remontille kuuluu nyt hetkisen hengenvetoa, seinien tasoitus on meneillään ja pientä säästöjenkartutustaukoa tarvitaan tähän väliin. Minä se aion uskaltautua peräti ulkomaille tällä viikolla. Vähän tahtoo jännittää vaikka olenkin jo toista kertaa itsekseni yötä pois kotoa.13 kommenttia:

 1. ihan vois olla aito '70-luvun kuva, tuo missä poikanen seisoo tuolilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan upeat housut molemmat! traktori pusero on kaunis ja Mymmeli ison tytön oloinen! Nauti matkasta!!!

   Poista
 2. seiskytluvut näyttää ihanilta! meinaan pyöräyttää moiset kuopukselle, jahka kässäkurssini taas pyörähtää käyntiin. pidähän hauskaa lomallasi!

  VastaaPoista
 3. Oi mitä ihania! Neule, pöksyt ja lapset kuvissa! Oikein mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 4. Voi että olet reipas! Koko ajan valmistuu jotakin uutta ! :) Itselläkin olis intoa mutta kun ei tahdo aika riittää, koulua, vauvaa ja kotihommia, ja illalla menee mielellään nukkumaan heti kun lapsi nukahtaa.. :)

  VastaaPoista
 5. Vau mitkä housut molemmilla! Traktorineule on hieno ja poikanen näyttää tyytyväiseltä! Mukavaa reissua sinulle!

  VastaaPoista
 6. Ihania vaatteita ja kuvia, aina mulla nää samat kommentit, mut ei voi mitään. Hauskaa reissua kaikille! -ritva-

  VastaaPoista
 7. Aika makiat pöksyt. Ja makoisaa matkaa! :)

  VastaaPoista
 8. Upeat housut!!! Aivan mahtavat! JA villapaitakin kyllä melkoisen soma! VAU!

  VastaaPoista
 9. Suloisia vaatteita! Tykkään erityisesti tuosta traktoripaidasta. Neuloitko sen siis ensin molemmat hihat toisin päin ja sitten helma? Kiinnostais tuo ohje etsiä jos niin on. Mukavaa lomaa! =)

  VastaaPoista
 10. Makeita ompeluksia! Traktoripaita ja villi malli on ihan parhaita myös saparopimukuva on ihana!

  VastaaPoista
 11. Ihana housuhaalari ja hauska traktoripaita!

  VastaaPoista