18.2.2012


Siksaksiskosten arpoma kotilomitta on vaaninut taka-aivossa ja nytpä sen toteutin kun sisällyksiä löytyi (ainakin Menita, Kangastukku ja Clas Ohlson myy sopivia mittanauhoja). Tämän ylläriksi matkanneen kaverin lisäksi tein itselleni etanan päinvastaisilla väreillä. Kolmen millin koukulla virkkasin ensin vartalon (nenästä alkaen) ja erikseen tuon selkäosan, sitten vaan ommellen yhteen.
Kirpparillakin oli pitkästä aikaa kivoja kankaita, nämä kolme kustansivat yhteensä 7,5€. Kaksi pöytäliinaa vasemmalla ja tuo punapohjainen on iso pussilakana. Jos vaikka jotain kesävaatetta?

Sain muuten eilen myöhästyneen ystävänpäiväyllätyksen täältä, yhtä sun toista suussa sulavaa. Näin ensimakustelujen jälkeen voisin varauksetta suositella ainakin toffeita. Vievät kielen mennessään!


7 kommenttia:

 1. Ihana etana ja kiva, kun ollaan saatu olla inpiroimassa! Aivan mahtava tuo iloinen, raitainen, karvainen ja laiha Kielo-kissa.

  VastaaPoista
 2. Ai tota punaista kangasta, namm suklaalle!

  VastaaPoista
 3. Ihanan herkullisen näköistä suklaata, ja Kielo!
  -ritva-

  VastaaPoista
 4. Kiva oli löytää täältä tutun näköinen kotilomitta! ;) Ja tosiaan ihana, ihana Kielo-kisu!

  VastaaPoista
 5. Hieno Kielo! Ja kotilo on ihana, se nököttää tuossa pöydällä ja odottelee tositoimiin pääsyä. Tänne on tullut kuin tilauksesta hanget korkeat nietokset, joten eiköhän päästä viikonloppuna liukumaan oikein olan takaa. Me ollaan jo testailtu rinnettä ja hyvin sujuu...

  VastaaPoista
 6. Ihana piirros! Lasten piirustukset on parhainta mitä tiedän, niin hienoja ja oivaltavia. Tottakai kissa nostaa karvansa pystyyn juuri noin.

  VastaaPoista
 7. Voi Kieloa! Mä en kestä, lapset on niiin mahtavia.

  VastaaPoista