29.2.2012

Hip hei! Löysin kuitenkin kuvat omasta etanamitastani ja lisäsin ne nyt tuonne edelliseen kirjoitukseen. Ilolla ilmoitan myös postittaneeni männäviikolla kuusi nuppupeittoa, lämmin kiitos vielä teille jotka ompelitte seurakseni!


Ette varmaan arvanneet että meillä on tehty kuluneina viikkoina lumitöitä? No, vähän jotain muutakin sentään. Vintissä on piiput rapattu sekä maalattu (pari ritilää vielä tarvitaan rautakaupasta) ja eilen saatiin pelipaikalle väliseinien runkotolpat. Huisin hienoa päästä käsiksi niihin oikeasti lopullisiin pintoihin! Viikonloppuna laskettiin pitkiä pellavia, tulisteltiin ja syötin hernerokkaa hyvässä seurassa.

Aurinko on aiheuttanut kotona multa- ja siemenpussien hypistelytarvetta. Muutama terhakka vihreä siellä jo nostaa päätään raksavalon alla ja pelargoniatkin ovat talvehtineet ilmeisen onnistuneesti kellarissa.En tainnut vielä kehua Siksakkia -kirjaa teille kylliksi, se meni suoraan synttäritoivelistalle. Koeompelin yhdeksän shortsipukua kuminauharypytyksillä ja sain miltei kulutettua yhden pussilakanan sekä ison palan uutta Marimekon puuvillaa näihin. Koot 2-, 4- ja 6-vuotiaalle. Omille jää näistä pari kappaletta kesää odottamaan.Kirpparilta ostin eurolla Onlyn trikoopaidan, lähinnä tämän kauluksen takia. Se on nimittäin kaksinkertaista trikoota ja yhteensä neljästä kohtaa rypytetty kumilanka alalankana, kokeilemisen arvoinen tuttavuus. Itse voisin toteuttaa vastaavan yksivärisestä kankaasta.


Tänään meillä oli Mymmelin kanssa tehokas teema-aamupäivä. Ensin reilun tunnin kävelylenkki ihanassa talvisäässä ja siihen päälle pikainen piipahdus Vanhassakylässä. Elma sai huopikkaat ja minä mustavalkoisen peltitarjottimen sekä emaloidun pesuvadin jonka pohjassa lukee Vähäkyrö. Köyhdyimme näistä aarteista kaikkiaan vitosen ja kaupan päälle hyvä mieli!

14 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia nuo shortsipuvut! Tuommosen haluan kyllä meidänkin neidille kesäksi :)

  VastaaPoista
 2. Suloisia nuo haalarit. Minäkin suunnittelin tuollaisen tekoa ja siinä kirjassa oli tosiaan muutakin kivaa :) Tutunnäköinen Lassien haalari teillä :) Ostin juuri viime viikolla tuollaisen 20 eurolla alesta ensi talvea odottamaan :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia taas kerran, kyllä näyttää mukavalta tuo teidän yläkerta vaikkakin vielä keskeneräisenä. Ja shortsineidot on ihania kanssa.
  Kiva että laskiaisreissu sujui mukavasti ja kelit suosi pulkkailijoita.
  - ritva -

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo haalarit!! Pitääpä laittaa tuo kirja harkintaa...ihan uusi tuttavuus :-)

  VastaaPoista
 5. Tutun oloista puuhaa teillä! Lunta on tullut lähipäivinä reilusti. Nyt saisi jo tulla vettä välillä :O) Kiitos kirjavinkistä.

  VastaaPoista
 6. Ihanat puvut (kirja on huippu, oli minulla kesällä lainassa)! yläkerta on siisti!!!

  VastaaPoista
 7. Mahtavia kirppislöytöjä! Tarjotin <3

  VastaaPoista
 8. Todella ihanat kesäshortsit! Ja kivoja kirppislöytöjä :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos postittajalle. Meillä on sellainen emalivati miehen kanssa kummallakin. Ovat tulleet aikoinaan äitiyspakkauksista.

  VastaaPoista
 10. Kyllä taas saa nauttia kuvistasi täysin rinnoin. Tää mummo tahtoo kuulla pelargonia niksit! Kuisti täyteen pelargonioita on joskus tavoite :)

  VastaaPoista
 11. Ihania nuo haalarihousut, tuosta rypytetystä yläosasta tulee ihan oma lapsuus mieleen. Täytynee minunkin viritellä jotakin vihertämään hiihtoloman aikana. En vain vielä tiedä, että miten ja mihin tulevat purkit laitan, ettei herra tutkimusmatkailija 1,9 kk pääse niihin käsiksi.

  VastaaPoista
 12. Tosi kivat nuo haalarishortsit!

  Nyt olisi taas tunnustuksia liikkeellä ja yksi blogissamme Sinulle!

  VastaaPoista
 13. Kiitos ihanalle Riehakansalle. Kyllä oli peppu kipeänä laskemisesta ainakin täällä. Mun pelargoniat löytyi umpihomeesta maakellarista, joten tänäkin vuonna aloitan homman taas alusta :)

  VastaaPoista
 14. Yhdeksän haalaria, huijakkaa! Mulla on jossain kasarilehdessä samantyyppinen malli olemassa, täytyykö mun nyt yön pimeydessä alkaa kaivella sitä kun jäi vaivaamaan mieltä... :)

  VastaaPoista