6.3.2012


Kokeiltava oli banaanikakkua kun kahvileipäkaappi ammotti tyhjyyttään ja Virkattu Lintu tarjoili ohjeenkin ihan etsimättä. Mielenkiintoinen makuelämys. En ole erityisemmin banaanin ystävä mutta kyllä tämä tuntui hupenevan pöydältä.

Varasin sitten kirjastosta Jenni Linturin Isänmaan tähden kun en malttanut odotella ja sainkin sen jo viikko sitten. Eilen lopettelin lukemisen ja olihan se tämäkin omalla tavallaan mielenkiintoinen. Unenomainen maailma koko opuksessa, välillä tunsi pääsevänsä päähenkilön pään sisälle mutta hetkittäin sanoista tuli taas massaa ja piti palailla sivulla taaksepäin. Minusta tässä oli sittenkin jotain samaa kuin Kätilössä vaikka maailma ja kerronta olikin ihan toista. Tai sitten olen lukenut taas liikaa sota-asioita, olisikohan seuraava varauskohde Hytti nro 6? Ja kuva ei todellakaan liity tekstiin, paitsi että onhan se muisto lapsuudesta.Vintissä on surrailtu väliseinien runkotolpat asemiinsa ja nyt sähkömiesten tulo roikkuu enää parin tapettirullan varassa. Tietysti se on loppu maahantuojalta ja niin edelleen. Ehkä sitten odotellessa laitellaan lautatavaraa näiden runkojen kylkiin.

Taisin kaksi vuotta haaveilla tästä Nanson kankaasta ennen kuin sitä yllättäen putkahti nettikauppoihin, puolimetrisestä sainkin ihan sopivasti. Kesäpaidat koossa 90 ja 120 sekä pienempään kokoon sopivat pikkuhousut. On se vaan valmiinakin tuotteena juuri niin raikas ja sievä kuin kuvittelin.


9 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis laukku, söpöinen kun mikä!!! Ja kade olen teidän reippaasta rempasta yläkerrassa!!!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tosiaan tuo Nanson kangas:) Mistä nettikaupasta/millä nimellä sitä löytää?
  Hyvältä näyttää yläkerran remontin tilanne, kesää kohden valmista! Meillä päästiin viimeistelemään olohuonetta ja moneen kertaan on todettu että on paljon helpompaa&nopeampaa rakentaa uutta kuin remontoida vanhaa...

  VastaaPoista
 3. Herkullisen kostean näköinen kuivakakku :D

  Miulla on Nanson yöpaita tuota kangasta, se on kyllä ihana <3

  VastaaPoista
 4. Kakusta viis, vaikka herkulta näyttää, mutta tuo viimeinen kuva on niin ihana. Pieni tyttönen, kuin suoraan Astrid Lindgrenin satukirjan sivulta. Voiko olla ihanampaa katsetta, ja jotain tärkeää sanottavaa...
  Kirjoitteli Arja-täti Rantakadulta

  VastaaPoista
 5. Ihanaa tuo nanson kangas. Banaanikakkua en oo koskaan ite teheny tahi maistanu. Voispa joskus kokkeilla.

  VastaaPoista
 6. Hauskaa! Sulla on siellä ihan samat kirjat menossa ku mulla.. Täälläkin on Isänmaan tähden ja hytti nro6 luettu ja menossa on Kätilö... ja mooooonen monta ihanaa uutuuskirjaa odottaa tuolla pinossa. RAKASTAN KIRJOJA ja mennyt syksy oli todella hyvä uutuuskirjojen puolesta. Tykkään kirjoista laidasta laitaan ja olen aika lailla kaikkiruokainen. Mutta puhdas fantasia ei mua koukuta kovinkaan.. Ja voi miten kivat setit olet tehny tuosta Nanson kankaasta! Mulla on tuota vihreä pohjaisena ja ainakin yöpukua Tildalle olen siitä miettinyt. Ja hei veilä palatakseni tuohon sun aiempaan postaukseen, niin mulla on tuo siksakkia kirja, mutta miten mie en ole huomannu nuin ihanaa haalarikaavaa??!! Täytyypä tutkailla kirjaa uudelleen sillä silmällä :)

  VastaaPoista
 7. Nimenomaan raikkaat kesäpaidat...ja ihana Mymmeli! Itse olen jäänyt koukkuun banaanimuffinseihin, mukavasti saa kipossa lojuvat tummuneet käytettyä.
  -mummu-

  VastaaPoista
 8. Kaunis kakku, varmasti hyvää. Täytyy kokeilla reseptiä. Muutenkin ihania kuvia, varsinkin tuo otos Mymmelistä on jotenkin niin herkkä, mitä lie siinä tyttö ajattelevan.
  - ritva -

  VastaaPoista
 9. Mä tykkäsin Hytti nro6 -kirjasta. Kätilöä vielä jonotan varauslistalla :O)

  VastaaPoista