9.4.2012Viimeisiä viedään jo tämän pääsiäisen osalta. Pääsimme eilen peräti pitopöytään ja tuolla söisin kyllä mielelläni useamminkin. Kotona on nautiskeltu ihan ne perinteiset pashat, mämmit sekä rahkapullat. Ruokia lasketellessa olen vetristellyt keinutuolin syleilyssä sormiani ja tuhlannut 450g Tempoa. Spiraalivirkkaus oli oppitunnin aiheena ja tuloksena muutama lippapipo. Aika hauskaa puuhaa, värit veivät! Tupsut teen nykyään pitsihaarukan ympärille, näppärä työkalu tähänkin hommaan.Edellisissä kuvissa vilahteli jo tipunkeltaista, enkä malta olla näyttämättä näitä näin ennakkoon. Tyttöjen tulevat yöpöydät, sopivan pienet ja sievät vitosella kappale. Oi auvoa kun joskus saadaan se muuttolupa ja kaikki roippeet paikoilleen vinttiin!


9 kommenttia:

 1. Entä keitä nämä alimmat ovat?

  VastaaPoista
 2. Alimmaisena on vihanneskrassia, etsiskelin tätä jo viime keväänä mutta nyt vasta sattui silmään paikallisessa rautakaupassa. Lasten herkuksi kun herneenversot jo loppuivat.

  VastaaPoista
 3. siis hirrrvveen ihanat yöpöydät, wautsi.

  VastaaPoista
 4. Pitsihaarukka vinkki täytyykin painaa mieleen :) Yöpöydät näyttävät herkuilta!

  VastaaPoista
 5. Täytyypä tehdä tupsuja tuohon tapaan. Kiitos vinkistä! Pikkuisesta reiästä lankamytyn pujottelu, kun ei kuulu suosikkeihini. Saattaapa olla, että täytyy kokeilla tehdä tuollainen virkattu lippis. Näyttää niin herkullisilta.

  VastaaPoista
 6. Villit viinit kulkeutuu siis kuriirilla... :) JA ihanat lippapipot!

  VastaaPoista
 7. ihanan väriset yöpöydät! kyllä on tytöt varmaan mielissään. :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania virkattuja pipoja.
  En ymmärrä miks google readeri oli taas poistanu sun blogin (ja monta muuta) mun listalta, mennee hermo kun joutuu vertailemaan jatkuvasti vanhan listan kans, että mitähän taas puuttuu. Tää ei oo sun vikas todellakaan, mutta harmittaa niin ku tykkään blogistasi kovasti ja aina se häipyy listalta. :(

  VastaaPoista
 9. Teinkin heti tiistaina myssyn, kun täytyi keksiä jotain tekemistä tytön tanssitunnin ajaksi :) On ollut kyllä suosittu ja oli nopsa neuloakin. Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista