19.10.2012


Taisin tehdä elämäni vaihtokaupat, luovuin pienestä velourpalasta (josta saaja ei tainnut edes hyötyä vaikka tarkoitus oli hyvä) ja sain Hilpalle ihanaiset talvikengät kotiinkuljetettuna! Kiitos vielä kuriirille vaivannäöstä. Näillä kelpaa tarpoa paremmassakin hangessa.Itsekin käväisin kirpparilla, lasten keltainen sydänpussilakana (4€) oli kerrassaan vastustamaton ja isoveljen houkutukseksi nappasin eurolla palapelikirjaimia. Merkkivaatettakin tuli pienelle miesväelle hamstrattua, Kaitexit ja Black Horset 0,50€/kpl.


Talvi toivottavasti tulee tänäkin vuonna, ainakin Elma on siihen varautunut. Neuloin myssyn ja kaulurin Teeteen Taigasta, hintavaa lankaa mutta unelmanpehmoista. Toivottavasti kestää käyttöä! Myssyn osviitat otin taas Garnstudiolta, pidensin mallin lörpäksi ja vuoritin ohuella trikoopaidalla. Lapsi sai itse askarrella tupsut sekä nyörin. Kauluri on tikuteltu ihan mutu-tuntumalla.
Mekkotehdas-kirjan ratsastuskypärä löysi kaivatun materiaalinsa kun tanskalainen paistinpannu meni takuuvaihtoon ja uuden mukana tuli taas yksi musta velourpussukka lisää (aiemmin olen tehnyt näistä ainakin yhden nuken unipussin). Kivahan se on, vaikka nappi päälaelta puuttuukin. Kangasta oli juuri sopivasti, ainoastaan vuoripuolelle jouduin laittamaan mainospaloja.
Tänään syötiin viimeiset omat tomaatit, osa on kyllä vielä pakasteessa kastikkeeksi keitettynä pahan päivän varalle. Kiltisti nuo vihreätkin kaverit sisällä kypsyivät syömäkuntoon. Mukavaa viikonvaihdetta ihan jokaiselle, muistakaahan ottaa rennosti. Kielo aloitti jo!


4 kommenttia:

 1. Mieletöttömän upeat vaihtokaupat! Ja voi kissaa mikä asento:-)

  VastaaPoista
 2. Mahtava rentouskuva ja sympaattiset lapikkaat! Mieki tilasin vihdoin Mekkotehdas -kirjan, kohta pääsee ompelukone hommiin...

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on hienot lapikkaat! ...ei ihan vielä harmita... ;) Minä olen ja harkinnut ratsastuskypärä-projektia!

  VastaaPoista
 4. Tuo kissa on uskomaton. Täydellinen antautuminen unelle!

  VastaaPoista