31.10.2012
Minäpä voitin tällaisia suloisuuksia arvonnassa, kiitos teille Lankarullalaiset. Käykäähän kaikki ohikulkijat tutustumassa jollette vielä ole tuon mukavan blogin seuraajia! Rasia pääsi jo purkkapankiksi uskollisen marilaukkuni sivutaskuun ja jotain kivaa aion laittaa pussukkaankin. 

Imetysvaaterintamalla tehdään tuotekehitystyötä. Miten toimisi raglanhihainen malli (Joka tyypin kaavakirja II) Boobin paidoista anastetulla fleeecevuori-idealla? Käyttelin nollabudjetilla vanhaa t-paitaa sekä fleecen ja trikoon jämiä tähän testiversioon. Yöpaidoista, lämpimistä sellaisista alkaa olla huutava pula ja kaupan imetysyökkärit ovat lähes poikkeuksetta lyhythihaisia tai jopa hihattomia. En hyvällä tahdollakaan ymmärrä kuka saa yöllä syötettyä vauvaa niin että pysyy itse mukavasti, käsivarsia myöten peiton alla lämpimässä. Harjoitukset jatkuvat!

 

11 kommenttia:

 1. Onnea arpajaisvoitosta, se kummasti piristää mieltä! Tulipa mulle nostalginen fiilis, imetellä vauvaa peiton alla... no ne ajat on takanapäin, nyyhkis vaan :')

  Mukavia syys/talvipäiviä sinne tupahan!

  VastaaPoista
 2. Hieno Boob! Määkin tahdon talkoisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana! Onkos tässä ^ syy postailemattomuuteesi?? :)) Oon käyny useesti kurkkimassa, että oiskos jo uutta postia!

   Poista
  2. Täytyy tunnustaa :) Paljon muuta mielessä + paljon syystouhuja myös ja laiskuuttakin :)

   Poista
  3. Jess! Mä tiesin tän! Hurjasti onnea! <3

   Poista
 3. Munkin pitäisi varmaan kokeilla tehdä tuollaista yöpaitaa. Ihan uskomattoman paljon olet saanut tehtyä kaikenlaista viime aikoina! Mä olen ommellut ja neulonut lähes maanisesti viime viikot, koska olen aivan vakuuttunut, että vauvan synnyttyä en pysty tekemään enää mitään seuraavaan vuoteen. Mutta sä olet rohkaiseva esimerkki :)

  VastaaPoista
 4. Onpas herkullisen värinen räsymatto :)

  VastaaPoista
 5. Onnea tuotekehitykselle! Kerrothan tuloksista täälläkin. Mulla oli kaikenmoisia viritelmiä, että pysyisin lämpimänä, kun yöllä syötin. Hihattomat yöpaidat pitäis todellaki kieltää, erityisesti imetysvaatteista.

  Ja onnea vielä arvontavoitosta - mukava, että osallistuit. Kaikk' on tervetulleita seuraamme! :)

  VastaaPoista
 6. Mukavia kokeiluja ja kehitelmiä :)
  Edellinen takki on tosi taidokas ja tutusti retro!

  VastaaPoista
 7. Minä vaan ihailen tuota mattoa. <3

  Blogissani on sinulle jotain: http://pitkospuut.wordpress.com/2012/11/03/tunnustus/

  VastaaPoista
 8. Hauska nähdä että kusti oli ahkerasti polkenut paketin perillle asti. =) Hieno tuo imetyspaita. Mahtava kun pystyt toteuttamaan itse kaupoista puuttuvan vaateparren.

  VastaaPoista