16.11.2012


Marimekollahan on mallistossaan tilkuista koottu mekko, Hermanni. Siitä en niinkään innostunut mutta nämä Ketunpesässä nähdyt sulattivat sydämen. Oma toteutus ei tosin mennyt sinne päinkään, tahdoin sen itselleni ja siniset sävyt olivat ainoita joissa kangas riitti. Summassa yhdistelin, etu- ja takapuolet ovat suht symmetriset ja malliksi tuli matkalla kaavaton lepakko jossa hihansuihin kävivät sopivasti tilkkujen seassa olleet lasten paidanhihat. Odotukset eivät olleet kovin korkealla mutta kas kummaa, saumat eivät tunnukaan inhottavilta ja lopputulos on ihan oikean levyinen (mahtuu takin alle kurttaamatta). Ehkä paras omistamani sininen vaate!

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana! =) Kerkesit heti toteuttamaan tämän ihanan idean. Se on ollut muhimassa mullakin.

  VastaaPoista
 2. Kiva! Mäkin pyörittelin päässäni tunikaa tyttöselle, mutta päädyin kuitenkin tekemään peiton vauvalle.

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno!! Ostaisin heti itselleni tuollaisen. Löysä paita on vielä niin näppärä vauvanruokinnassa. Tänään just hermoilin, kun ei tunnu löytyvän mitään päällepantavaa.

  VastaaPoista
 4. Hauska! Tulee mieleen Minttu-kirjat, jostain syystä.

  Mulla on kai ikuinen tilkkuvaatekuume, enkä silti ikinä tee mitään sellaista. Liian luovaa työtä ilmeisesti, ei sovi näin kaavoihin kangistuneelle ihmiselle. Mutta jatkan haaveilemista.

  VastaaPoista
 5. No ompa muutes hieno. En oo yhtään sinisen ystävä, mutta tuo menisi kyllä päälle. Pitänee kokeilla omilla mustavalkotilkuilla ;)

  VastaaPoista
 6. No tuohan on tosi hieno! -ritva-

  VastaaPoista
 7. Siis vautsi vau... ja tämä on minulta paljon kun kyse on sinisestä :)

  VastaaPoista