11.11.2012


Ensimmäiset valot syttyivät eilen. Jotain lämmintä tämä pimeä vesisade jo kaipasikin. Imetyspaitaprojektit sen kun jatkuvat, se edellinen fleecevuorattu yöpaita on ollut hurjan hyvä käytössä. Suosittelen! Seuraava uhri oli Suuri Käsityö -lehden kaava numerosta 4/2008. Olisiko koettu myös laiskuuden huippu, tiedän omistavani kyseisen lehden mutta lainasin sen kaavan piirtämistä varten kirjastosta. En viitsinyt lähteä ulkovintin lehtilaatikolle! Kukikas viskoositrikoo on kotoisin Hannan Kankaasta ja edullista silikoninauhaa saumojen tueksi löytyi Kangastukusta.


Aika mukavalta tuntuu tämäkin. Suurensin ohjeesta poiketen hieman etualakappaleen imetysaukkoja ja pidensin hihat täysmittaisiksi kun kerran talvi on olevinaan. Perjantaina humputeltiin koko kiva päivä Salossa ja pari paitatrikoota toki ostin kun Eurokankaan laareille pääsin. Seuraava kaavakin olisi jo katsottuna... Salossa on mukavien ihmisten lisäksi myös hyvät kirppikset, sieltä kannoin kotiin Elman kokoiset Retukat (uustuotantoa tosin). Tuli kuitenkin sen verran pitkiä katseita neiti tokaluokkalaisen suunnasta että taidan saada pitää näitä muutaman vuoden kaapin päällä koristeena.Vastasyntyneestä on tullut äkkiä utelias vauva, leukojen määräkin lisääntyy joka viikko yhdellä. Toivottavasti juhlavaatteet mahtuvat ylle vielä kastepäivänä!


9 kommenttia:

 1. Voi että tuo viimeinen kuva on ihana, pieni katsoo niin vakavissaan!

  VastaaPoista
 2. Ihanat pienet. Tuo pukkuvauvavaihe on niin maaginen <3

  VastaaPoista
 3. Kasvavat&kehittyvät nuo pienet jokakerta vain nopeammin vrt. sisaruksiin. Vai tuntuuko se vain siltä :-)
  Mukavan kuuloinen Salo retki. Kiva kaupunki.

  VastaaPoista
 4. Oi apua miten iso jo teidän poikanen, hurjan nopeasti mene aikaa!!! kaunis tunika!!!

  VastaaPoista
 5. Siis oikein pitää ihmetellä, että pikkupoikanen on kuin ilmetty Jansu-tätinsä tuossa kuvassa, eikö vaan? -ritva-

  VastaaPoista
 6. siis iha nii sulone toi pienimmäinen. terveisiä ja mukavaa joulunodotusta sinne..
  -Ansku-

  VastaaPoista
 7. Mummu on täysin samaa mieltä yhdennäköisyydestä...ja niin suloinen!

  VastaaPoista
 8. Kylläpäs on pikkuinen niin samanikäisen Tuuli-pikkuserkunkin näköinen.
  Onnittelut teille täältä Porista! Käydään aina välillä ihailemassa täällä sinun energisyyttäsi. Ihania kuvia osaat ottaa.
  -Anni-Mari-

  VastaaPoista