5.12.2012Juhlatunnelmissa täällä, luontokin kaunistui kuin vauvan ristiäisiä varten. Talven valo on voimaannuttava! Ensimmäiseksi adventiksi valmistuivat piparimökit pikkueläimille. Puolet meni parempiin suihin mutta loput kolme säilyvät lasin alla ainakin ensi vuoden puolelle.
Adventtikynttilät suolasin pitkästä aikaa kakkuvuokaan ja lapsia vaivasi kovasti kun sytytimme vain sen reunimmaisen. Joulukorttiaskartelu oli kahden päivän sirkus, vaan maltoinpas pitää näppini erossa! Toin ainoastaan suusanallisia ideoita kirjastosta ja materiaalit tarjolle. Pumpulipuikoilla ja taivutetuilla vessapaperirullan hylsyillä voi näemmä painaa monenlaista. Tahtoisin kokeilla kankaalle! Aika tuntuu nyt vain katoavan käsistä, onneksi mitään ei tarvitsekaan ehtiä enää ennen joulua.
P.S. Vauvasta on tullut dieettini myötä onnellinen, viime yönä veteli seitsemän tuntia hirsiä yhtä soittoa. Tällaista nukkujaa en muista meillä asuneen sitten kevään 2006.

12 kommenttia:

 1. Hirmun hyvää joulun odotuksen aikaa teille! Kiirettä pitää yhdellä jos toisellakin... yritän tulla poikkeamaan jossain välissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin teille! Ajatuksia on lennellyt kyllä sinnekin suuntaan.

   Poista
 2. olispa mukava kuulla pienokaisen nimikin ja pidättekö sen salassa?:)
  Ihana ku pikkuinen on alkanut nukkumaan, nauttikaahan!
  ja oikein hyvää joulunodotusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ollut linjana että blogissa käytetään vain lempinimiä, saas nähdä mikä tästä pikkuveljestä sukeutuu. Mymmeli huutaa jo välillä "Immaliii!".

   Poista
 3. Mahtavat yöunet ja mukava kun apu dietistä löytyi nuinkin nopeasti :) Meidän neiti 2-vee on allergikko ja imetysdietti on tuttua :) Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin sinun dieetanneen, kirjoititko joskus tyttösen allergioista? Tuntuu kuin olisin nauttinut vertaistukea blogissasi.

   Poista
 4. Mukavaa kuulla, että kaikki sujuu hyvin! Leppoisaa joulunodotusta koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulunodotusta ja unet ovat tärkeitä niin äidille kun pikkuiselle, ihana että apua löytyi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jännittävää on seurata millainen vauva oikeasti on luonteeltaan kun arki ei peitykään vatsavaivojen kanssa tuskailuun.

   Poista
 6. Kauniita tunnelmakuvia taas kerran! Onnellista Joulunaikaa koko ihanalle perheelle -ritva -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, teille samoin (myös tuimalle tontulle). Tiistaina jatketaan onnellisen joulunajan merkeissä :)

   Poista