29.1.2013Poikanen toivoi omaa haalaria sellainenhan sitten värkättiin. Vihreä joustofrotee on jo kesällä Seliashopista  hankittua ja hupun vuoritrikoo marimekon raitoja. Vetoketjun kierrätin vanhasta verkkatakista ja Virosta haalatulla jeeppimerkillä varmistin puvun suosion. Tiukasti se on päällä pysynytkin. Kaava löytyy Ottobren numerosta 4/2012. Uutta tikkiä tuuppasin tietysti kaitalehuolitteluun, resoreiden kiinnitykseen ja takataskuun.
Surrur -kirjan kankainen pärekori valmistui (eihän sitä tehty edes kahta vuotta!), ei-niin-kiva verho vääntyi aika metkaksi koriksi. Kaitaleet on siis taitettu pitkittäin kahtia ja silitetty kaksipuolisella liimakankaalla yhteen. Punominen oli kyllä mielenkiintoista puuhaa, olisipa opistolla joskus oikea pärekurssi!
Loppukevennykseksi vielä meidän uusiovauva. Hilppa säästi hartaasti pullorahoja ja osti sitten vauvaleikkiin kaupasta ihka oikean tutin. Onhan se hyvä että joku syö tuttia kun meillä se ei ole vauvoille oikein kelvannut... Yhteistuumin suunnittelimme vielä pehmeän tuttinauhan (kiitos Arja-tädille langoista!). Mymmelihän leikkii vauvan roolia vielä oikein mallikkaasti vaikka Hilppa odottaakin kovasti pikkuveikan kasvamista, kuulemma 1-vuotiaat ovat parhaita vauvaleikkikavereita.


8 kommenttia:

 1. Tosi mukavan näköinen haalari. :O)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo kori! Kangas sopii siihen erinomaisesti. Aikomuksena ollut tehdä samaan tyyliin. Jospa nyt saisin aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Hienot haalarit!! Einiinkiva verho on kyllä super hieno uudessa roolissa!
  -mummu-

  VastaaPoista
 4. Tosi mahtavan heino haalari ja poika kasvaa ihan silmissä! Minä kanssa tykkään tuosta korista ihan valtavasti, voisin tulla oppiin ja tehdä tuollaisia kun aina tuntuu että jotain säilytyskoppaa tarvitaan. - ritva -

  VastaaPoista
 5. Huikea loppukevennys, en usklata meidän 3v-lle antaa oikea tuttia, muista vielä yllättävän hyvin mikä se on vaikka jo yli vuosi ollut ilman... pikkuveli se ei ole käyttänyt ollenkaan. kauniin tikin olet saanut aikaiseksi!!!

  VastaaPoista
 6. Ihana uusiovauva :-D

  Tuo haalari näyttää juuri niin pehmeältä jotta kadehdin todella! Komia haalari ja haalarimies sen sisällä.

  VastaaPoista
 7. Hieno haalari. Minä aina ihastelen näitä sun ompeluksia.. jospa joskus oppis itekki ompelemaan muutakin ku verhoja ja ym. =)
  -Ansku-

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista! Kori olisi kiva myös huopaisena tai kapeammista kangassuikaleista tehtynä, tulisi ehkä tanakampi lopputulos. Minäkin tykkään tuon kakaan pinnasta, jotenkin puumainen tunnelma.

  VastaaPoista