7.2.2013




Pipotus taitaa olla jo aika varma kevään merkki. Paikallisesta kaupasta löytyi vanhoja kunnon Taitoo -collegepaloja. Leveä käänne peittää korvat ja mikä hauskinta, sain pärtsäillä uudella lelulla koristetikkaukset. Perus on paras.





Pari ystäväistä poti kipeää kukkaronpuutetta ja sitä lääkitsin mekkokankaan jämillä. Olipa mukavaa näperrellä näitä pieniä pitkästä aikaa. Kaavat ovat vanhat tutut, itse piirretyt ja hyväksi havaitut.



Tiistaina köyhdyin vitosen verran ja katsokaa mitä sain, sydämentykytystä koko rahan edestä! Meidän alkuperäinen, Elmalle kymmenen vuotta sitten hankittu pinnasänky olikin menossa polttopuiksi erään epäonnisen kaapinkäsittelyn tuloksena. Ei tämä kuopus taida pinnistä vielä lähimpään puoleen vuoteen tarvita mutta katselen sitä ihan mielelläni tyhjänä siihen asti.





30 kommenttia:

  1. voi ihanuus mikä pinnasänky. Tuollaisen hommaisin heti, varsinkin jos vitosella saisin, vaikkei kukaan sitä tarvitsisikaan. Muutenkin ihania kuvia sulla. ja tuolle kukkarokaavalle olis käyttöä. onkohan kuin hankala näperrellä noin pientä, meniskö heti alkuun hermot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ei tuo lompakonteko mitään ihan piperrystä ole, onnistuu heikkohermoiseltakin :)

      Poista
  2. Voi, miten huikea löytö tuo pinnasänky! Meillekin muuttaisi vaikka heti ja vaikka vähän kalliimmallakin, varsinkin noin hyvässä maalissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan olekin, meillä on tosi mainiot kirppikset täällä!

      Poista
  3. Hienot kukkarot! Malli vaikuttaa tosi käytännölliseltä. Pipojen päällitikkaukset kadehdittavan siistit ja tietty pinnasänky aivan mahtava löytö!

    VastaaPoista
  4. Mahtava löytö se pinnis, meidän paikallisella kirpparillakin oli kesällä myynnissä aikas halvalla mutta meidän vimppa ei pysyis enää siinä...kaunis kyllä on!!! ja ne kukkarot, ihan mielettömän söpöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän siinä on ikävää kun tuo pimmasängyn tarve on niin lyhytaikainen...

      Poista
  5. Ihqut kukkarot ja näyttävät käytännöllisiltä. Sänkykin venyy pikkuisen mukaan vaikka kuinka. Minäkin haluan tuollaisen "lelun" noihin saumoihin, vaan hintaa taitaa olla lelulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Saa nähdä kuinka vanhaksi poika suostuu pinniksessä nukkumaan ;) Eihän me parhaat lelut aina ole halpoja mutta joskus ahkera vyön kiristys tuottaa palkinnon.

      Poista
  6. Ihana tuo sänky! mahtava löytö! Ja lompakko pelittää hienosti ja sopii sattumalta (?) hyvin yhteen turkoosin kalenterini ja kännypussin kanssa :) Iso kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sattumalta tosiaan, en muistanut että sulla on laukussa turkoosia sisältöä jo ennestään!

      Poista
  7. Niin kauniit kukkarot! Eikä peitetikissäkään valittamista. Pinnasängystä puhumattakaan! :D

    Muakin kiinnostais kokeilla tuommosen kukkaron tekemistä. Ootko joskus aikasemmin selostanu, miten teet niitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole selostanut mutta voisin yrittää tehdä ohjeistuksen kun kerran kiinnostusta tuntuu olevan. Ajankohdasta en lupaa mitään :)

      Poista
  8. Söpöset kukkarot, ja mikä pinnislöytö! <3 <3 Ja teidän vauva on kasvanut jo ihan hurjasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Vauva onneksi kasvaa vaivoistaan huolimatta :)

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Eikös vaan olekin, olin hieman innoissani siitä itsekin :)

      Poista
  10. Niin kaunis kuva tuo ensimmäinen! (Sellaista lievää vauvakuumetta täällä...)

    Nuo pallopinnikset on jostain niin tuttuja, olen ihan varma että olen pienenä hypistellyt ylös ja alas isoja helmiä. Ei mulla kyllä itselläni tuollaista ollut, joten kummastelen että missähän se hypistely on mahtanut tapahtua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, no purkillinen vauvantuoksua sinne sitten :) Minäkin muistan leikkineeni palloilla, oma sänkyni oli keltainen. Muistan vielä isompana sen turhautuneen olon kun pollat eivät irronneet mitään kautta vaikka kuinka ähersin.

      Poista
  11. Ihan sellanen fiilis et samanmoinen pinnasänky ollut mullakin joskus 70-luvulla, pitääkin kaivella vanhoja valokuvia. Upea löytö! Ja mä ihmettelen et missä kirpparilla sä oikein käyt, kun mä en koskaan löydä mitään...
    Lompakotkin tosi nätit ja näppärät! Olet sinä taitava nainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minä käyn kaikki kirpparit säännöllisesti läpi ja välillä Nummelassa, tykkään niin penkoa :)

      Poista
  12. Ihanat kukkarot. Ja hieno pinnislöytö. Tuo sisaruskuva on niin valloittava. Tykkääkö isommat sisarukset hoitaa vauvaa? Tai tykkää tietysti kun noin suloista ei voi vastustaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä vauvalla on vientiä, nyt kun voi olla jo vähän leikeissä mukana. Vatsalleen tuo alkoi kääntyä tällä viikolla ja se sai taas kannustusjoukot uuteen innostukseen. Makaavat kaikki lattialla :)

      Poista
  13. Suloisia kuvia, lapsia ja ompeluksia; oih kerrassaan. Odotan niin kovasti sitä "omaa" vauvelia, mutta kiitos että saan lainata teidän murusia tuohon "tuskaani". t- ritva
    ps. rahapussi oli tykätty

    VastaaPoista
  14. Kukkaron ohjeet kiinnostaisi täälläkin! :)
    Huippu löytö tuo sänky!

    VastaaPoista
  15. Ihana sänky, samanlaisessa ite uinailin lapsena :) Ja niin varmasti aika moni muukin!

    VastaaPoista
  16. Teillä ON hyvät kirppikset siellä ja usein edullisia löytöjä! :) Niitä jäin kaipailemaan sieltä seudulta pois muuttaessa .. -SatuV-

    VastaaPoista
  17. Ihanat lompakot, niin taitava olet ja tuo sänky.. miten onki noin hyvässä kunnossa..
    -ansku-

    VastaaPoista
  18. Kiitos! Onneksi hyviä kirppiksiä on nykyään aika monessa paikassa. Minäpä yritän sitä ohjetta värkätä, muistutelkaa ellei ala kuulua :)

    VastaaPoista