13.7.2013Lomaan on mahtunut jo monta mukavaa päivää, päätin lopettaa tuolimaalaussession kun kahdeksas istuin tuli viheriöidyksi. Alkoi jo maalikin käydä vähiin mutta nyt olen kyllä tyytyväinen yhtenäistyneeseen pöydänympärykseen!Tukkakukan tein Sarin hyvällä ohjeistuksella, seuraavaan sitten kankaaksi jotain tömäkämpää. Fiksu olisi laittanut vaikka joka toisen terälehden tyllistä! Nyt kun kerran on lämmintä niin yksi shortsisetti teki mieli tehdä vielä vauvan kesäpuvustoon. Pyykkikorissahan ne pienet vaatteet tuntuvat enimmäkseen aikaansa viettävän... Kalastajakangasta oli hankittava pieni pala ja jatkoksi laitoin maripaloja jottei heti lopu tuo kallis ihanuus.
Mustikkafanit keksivät paistaa henkilökohtaiset piirakat varmistaaksen herkunsaannin, me muut tyydymme lohkomaan tuosta isosta melkoisia viipaleita. Hampaat sinisinä onkin hyvä lopetella viikon työrupeama! Huomasin muuten kuvia ladatessa että näin loma-aikana on vaikea ottaa valokuvaa jossa ei olisi joku. Menossa kovaa yleensä, tai vaihtoehtoisesti äkkiä tulossa.18 kommenttia:

 1. Onpa se Teidän vauva jo iso pikkumies! Ja upeansävyiset tuolit, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin tuo vihreän sävy on kiva. Ja vauva alkaa olla pikku tuholainen, kiipeää ja putoilee niin etten tahdo perässä pysyä. Onneksi voin välillä delegoida silmälläpitoa sisaruksille.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se taitaa mansikkakakun jälkeen olla kesän toiseksi odotetuin herkku :)

   Poista
 3. Ihanaa kesää sinun kuvissasi. Vauvan vatikylpy ja mustikkapiirakat ihan parasta. Kivoja ompeluksiakin olet ehtinyt tikata. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Äkkiä se vati tyhjenee kun kaveri pääsee kylpemisen vauhtiin. Kylvettäjänkin on syytä olla vähissä vaatteissa ;) Minulle helteet on vähän liikaa, tekee mieli vetäytyä välillä ompelukammion hämärään...

   Poista
 4. Ai herkku! Mustikkapiirakkaa! Mie söin mansikkakakkua, seki oli hyvää.

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniin värisiä tuoleja ja vauvelin uusi pukusetti on hieno. Hauskaa maanantai-päivää, pitäkää vauvat varjossa! t. ettelinmamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vauvat pysyivät aika hyvin suojassa ja isommat myös, aurinko oli aika polttavalla tuulella. Hauska pidettiin ja vedesäkin käytiin vaikka hampaita kalisutti :)

   Poista
 6. Vihreät tuolit vangitsivat katseen, kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lapset ovat huomanneet vihreän kauteni ja kysyivät jo että tuleeko mihinkään enää mitään muuta kuin vihreää? Olisi kai aika rauhoittua...

   Poista
 7. Kiva idea sutia kaikki tuolit samanlaisiksi, laitetaan korvan taakse. Tästä talosta löytyy mustia, valkoisia ja keltaisia pinnatuoleja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalilla saa helposti kaikesta kirjavasta "samaa sarjaa". Nuo pinnatuolit olivatkin aika kamalassa kunnossa, harmi etten ottanut ennen-kuvaa.

   Poista
 8. Oikein kaunis vihreä! Keksit ja mustikkaherkut ilahduttavat myös tällaista kulinaristia :D Laitoin jo J:n kysymään olisko teillä tarvetta kun mä siivosin keittiötä ja jäi ylimääräiseksi 6kpl Sarviksen ruskeita pikkulautasia? J ei kuulemma tarvitse, ja mielelläni ne laittaisin arvostavaan kotiin. Mullehan jää edelleen kasa ruskeita, keltaisia ja vihreitä.

  VastaaPoista
 9. Kiitos, sokeri on parasta lääkettä useimpiin vaivoihin ;) No ruskeita sarviksia meillä ei olekaan lautasina, voisivat siis hyvinkin saada täältä uuden kodin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, laitan Jaanan matkaan kulkeutumaan teillepäin :D

   Poista