12.12.2013


Nyt tekisi mieli taputtaa omaa olkapäätä. Olen saanut aikaiseksi ohuet aluskintaat lapselle! Mainiot neulovaiset mummoni eivät oikein tunne mitään Nalle-lankaa ohuempaa ja nämä kakkosen puikoilla tikutetut lapaset ovat kyllä ihan parhaat rukkasten alla. Tätä projektia olen suunnitellut ainakin kolme vuotta ja enää puuttuu siis kolme tai neljä paria vastaavia... Taitavat käyttäjät ehtiä aikuisiksi ennenkuin jokaisella on omansa. :) Lankana on hyvin marinoitu Fyberspatesin bambumerino josta tein jo takavuosina itselleni kintaat, viimein on sekin ihanuus loppu.

Joulu teettää jonkinasteista hullunmyllyä allekirjoittaneen päänupissa, melkein luulin ettei kortteja lähetetä tänä vuonna ollenkaan. Nyt ne ovat kuitenkin punaisessa kuoressaan ja huomenna soisin muistavani viedä ne postiin, kun kerran on se viimeinen mahdollisuus. Vain kummeille ja isovanhemmille tällä kertaa, omin pikku kätösin. On sitä vaan aina yhtä hauska seurata kuinka nuo taideteokset syntyvät. Pienimmäinen tökki sormiväriä asiantunteva ilme kasvoillaan ja sai aikaan paitsi hienon kortin niin myös aivan upean sotkun lähiympäristöönsä.


Samainen herra ei tunnu sietävän villaa ihollaan ollenkaan ja ompelinkin hänelle kierrätyshenkisen villapuvun, jossa sitä ihokontaktia ei pitäisi syntyä. Materiaali on vanhoista villapuseroista ja kaava Ottobre-lehdestä, pääntiellä puuvillainen resorihuolittelu. Kun vielä kypärälakki vaihdettiin silkkiseen, niskan ja kaulan alueen ihottumat ovat poistuneet kokonaan. Tällaisina hetkinä harrastus on kyllä palkitsevimmillaan!7 kommenttia:

 1. Hieno tuli haalarista:) Ihana väri ja vielä kierrätystä!

  VastaaPoista
 2. Kiva kortti idea (jos oikein katsoin, niin keittiöliina lasten koristelemana)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pikkuipanan kortti oli ihan tavallinen pahvinen, mutta kyllä niitä rättikorttejakin on tullut joskus läheteltyä.

   Poista
 3. Oi mikä suloinen haalari. Käsityötaito tuo kyllä ratkaisun moneen pulmaan!

  VastaaPoista
 4. ohhoh,moninaisia hienoja juttuja :)

  VastaaPoista