7.3.2014
Meillä ulkoilutetaan polttopuita! Päädyimme pitkällisen pohdinnan jälkeen laittamaan navetalle uuden katon sijasta ensin perustukset kuntoon. Tänään saimme seinät pinoihin pihalle ja ikkunat irti.Oma osuutemme rajoittuu tyhjennys- ja siivoushommiin mutta on tuo vaan jännää katseltavaa. Polttopuut tuli samalla pinoja siirrellessä inventoitua - ulos kannetut 12 mottia kestävät toivottavasti vielä ensi talven yli. Tänä keväänä ei puusouviin riitä resursseja.


Tekninen ompelujumi vaivaa - kuten kuvasta näkyy. Kaapin ovet ovat lukossa eikä kukaan tunnu tietävän avaimen sijaintia. Kaapissa lymyilevät mustia ja valkoisia lukuunottamatta kaikki ompelulankani, siis toistaiseksi vain mustavalkoisia ompeluksia. Pikainen kesäpaita syntyi Eurokankaan viskoositrikoopalasta vapaasti leikellen. Tuntuu kivalta päällä eikä hiosta kainaloita!

Kirjastosta löytyi taas kivaa iltalukemista saunan päälle. Laitoin lisää siemeniä itämään tällä viikolla, keijunmekot kun ovat päässeet jo hyvään vauhtiin ja saavat siirtyä pian lampun alta eteläiselle ikkunalle valohoitoon.


Jokin aika sitten tarttui kirpparilta matkaan Tutan vanha yöpuku joka toi oitis mieleeni pienen kummityttösen. Viikonloppu onkin yhtä juhlaa, pienempien ja isompien. Onnea sankareille ja mukavaa loppuviikkoa muillekin!


8 kommenttia:

 1. Jos jotain hyötyä leudosta talvesta on niin se, että niitä polttopuita (kai) vähän enemmän säästyy seuraavaksi talveksi.. :)

  VastaaPoista
 2. Superihana paita sekä se sinun, että Tutan.... mielenkiinnolla seuraan tuota rakennusprojektia :)
  t. Ritva

  VastaaPoista
 3. On teillä siellä iso urakka saada ulkorakennus kuntoon! Meidän pihasaunalle pitäisi tehdä sama homma. Purkaa ja uusia perustukset.
  Pirtsakka paita sulla :O)

  VastaaPoista
 4. Teillä on siellä pihamaalla aikuisten legoja :-) Tulee varmasti hieno!
  Vai avain kateissa, meillä oli kateissa apina. Toista kuukautta. Hankaloitti vähän etsintöjä kun omistaja kertoi "me leikittiin piilosta, mä piilotin sen"
  Vahingossa löysin ja riemuahan siitä seurasi.

  VastaaPoista
 5. Heippa! Sinulle on asiaa tosimummolassa.....!

  Katselin sydän syrjällään tuota navetan kohtaloa, on se ollut kaunis joskus kukoistusaikoinaan! Toivottavasti saatte jatkossakin sen olemaan yhtä upea. :)

  VastaaPoista
 6. Ps. toivottavasti saat pian kangaskaappisi auki... ;D

  VastaaPoista
 7. Moikka taas! Blogistani löytyy sinulle tunnustus! Käyhän kurkkaamassa :O)

  VastaaPoista