17.2.2014


Me pienimmäisen kanssa olemme samistelleet jo pari viikkoa uusissa vaatteissamme. Oma perustunikani on Metsolan alefroteesta ja siihen laitoin valkoisen nahkasomisteen josta tykkään kuin hullu puurosta! Poikasen haalari on monen kaavan summa ja kankaat kierrätettyjä. Turkoosi collegejättipaita ja punaraitainen kesätoppi saivat jatkoaikaa uuden resorin ja neppien höystämänä.

En malta olla mainostamatta kirjastosta löytynyttä kirjauutuutta. Kiinnostavia, monipuolisia näkökulmia ja kauniita kuvia alusta loppuun! Ajan hengessä  (tosin hieman eksoottiseen vuodenaikaan) vietimme tänään iltapäivää heinähommissa. Navetan katto on nyt puhdistettu oljista ja odottelee pressun alla huomista vierailijaa, toivottavasti vuorokauden päästä olemme pelastusoperaation suhteen taas piirun verran viisaampia.14 kommenttia:

 1. Olettepa söpöjä ja sulosia siellä samiksissa :) Hatunnosto vaatteiden ompelutaidollesi! Tekaisin aikasemmin Severille pöksyt, ja ei se ilman saumuria oikein helposti tullut.. ehkä joskus on ilo vielä omistaa saumurikin :)

  Hiihtolomaterkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saumuri on kyllä vertaansa vailla vaateompelussa! Mukavaa hiihtolomaa teillekin. Aloin ihmetellä jo itsekin mistä tuo samistelu putkahti tekstiin - eihän noissa vaatteissa ole mitään samaa :) mutta ehkä ajattelin sitä kun samassa hötäkässä valmistui uutta meille molemmille.

   Poista
 2. Kauniit ja selkeät ompelukset Mietin, miten onkin niin selkeät väri-iloittelusta huolimatta, mutta se on ainakin tuo valkoinen, joka raikastaa, sekä kauniit kuvat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valkoinen selkeyttää kyllä, itsekin huomaan etsiväni aina vaan selkeämpää ja yksinkertaisempaa. Mikä lie kausi menossa...

   Poista
 3. Oi kun kauniita vaatteita ja kuvia :) t. lapsenvahtimamma

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiva että pidät, minustakin onnistuivat. Edes tuo haalarin neppien välinen tursotus ei haittaa pystyasennossa - ja taaperohan ei turhia istuskele...

   Poista
 5. Aivan ihana tuo jumpsuitti. Punainen, valkoinen ja turkoosi käy tosi kivasti yhteen. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan keväisiä värejä teidän vaatteissa.

  VastaaPoista
 7. Niin ihania molemmat! Kyllä olet niin taitava. Tuo pikkuisen puku on aivan huikean hieno :)

  VastaaPoista
 8. Samanlainen tunika bongattu jo sun ompeluseurakaverisi päältä. Hyvältä näytti kuten myös tämä!

  VastaaPoista
 9. Ihana tunika! Piristävän keltainen ja valkoisen. Jumpsuitti on myös kiva. Kotiasuna mukava aikuiselle ja lapselle. Viimeinen hyppykuva saa hymyn huulille. Ihan parasta nyt kun ei ole lumikasoja joihin voisi pomppia!

  VastaaPoista
 10. hurmaavan värisiä,piristäviä tamineita...sulla on taito hyppysissä ;)

  VastaaPoista