3.8.2014

Hetken mielijohteesta poikkesimme eilen suolaisen veden rannalle - kuka tunnistaa paikan? Ja erityiset terveiset sinulle joka tunnistit meidät, kyllä vain olimme siellä! Menomatkalla kurkisteltiin korsuun ja kipiteltiin juoksuhaudoissa Rintamamuseolla joka oli ihanasti aivan samassa kuosissa kuin viimeksi viisitoista vuotta sitten siellä käydessäni.

Paikallisessa rautakaupassa on myyty kesän hittipeliä, joka vaikutti hauskalta mutta lähemmin tarkasteltuna kovin pahviselta - en ole ihan varma haluanko tuoda suuria pelialustoja aina yöksi sisälle kosteutta pakoon? Terassin katoksesta jäi sopivasti muutama metri maalattua lautaa ja se taipui äkkiä pelilaudoiksi, pelivälineinä toimivien kaurapussien valmistus vei varmasti tässä projektissa enemmän aikaa. Kätevämpi emäntä olisi tietysti täyttänyt pussit hiekalla, nähtäväksi jää muistammeko pitää nuo sateensuojassa vai alkavatko itää...Tiiliskivi pitelee alustaa sopivassa heittoasennossa. Mikään kevyt ja kompakti tämä ei ole mutta mahtuu sentään maitokärryyn ja toivon mukaan kestää ehjänä vähän mdf-versiota kauemmin. Viikon päästä pelillä on edessä tositesti kun saamme puoli sukua kylään samana päivänä, tuskin maltan odottaa! Sitä ennen pitää muistaa kirjoittaa vielä peliohjeet paperille.
5 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Ja mitä olisikaan kesä ilman pihapelejä ;)

    VastaaPoista
  2. Kuvat ovat Hangosta, eikös vaan? Tuossa vihittiin yksi opiskelukaverini 90-luvulla, ja pitsihuvilat ovat sitä aitoa Hankoa, mikä ihana, ihana, kesäkaupunki!!!

    VastaaPoista
  3. Kyllä vain, Hangosta ovat. Aika ainutkertainen paikka. Pelipussit ovat kestäneet ensimmäisen sateensa ulkona, jospa nyt säilyisivät loppusyksyn kuivana...

    VastaaPoista