2.5.2015


Tiput viikon vanhoina,kaksiviikkoisina,


kolmen viikon iässä ja eilen viisiviikkoisina. Tämä on minusta rujoin vaihe kanalinnun elämässä, sulkapeite on resuinen ja vauhtia sekä vaarallisia tilanteita riittää elämässä vaikka muille jakaa. Viikon verran ovat majailleet nyt navetassa lämpölampun alla kompostikehikossa ja totutelleet aina välillä isojen lintujen läsnäoloon. Samaan koppiin siirtäminen voisi olla edessä viikon päästä, jos säät sallivat ja tipuset pärjäilevät jo ilman lämpölamppua.Elmalle ompelin jo kolme viikkoa sitten paksusta interlockista paidan. Tämä prosessi oli aika hauska, yhdessä luonnostelimme kaavan hesarille ja lopputulos miellytti kovasti molempia osapuolia. Kuvaan piti  ehdottomasti saada myös se rakkain lemmikki, vapun synttäripoika (4v) joka kevään kunniaksi on jälleen telonut takatassunsa. Toivottavasti ei jouduta tällä kertaa lääkärin pakeille...6 kommenttia:

 1. Onpas "tiput" jo isoja, kanoilta näyttävät..? Menikö siipitunnistus oikein siis? Ja ihana Elma on vain vartta ja jalkaa, niin iso jo sekin muru. Hieno paita tuli ja varmasti mieluinen, kun on itse suunniteltu. Tsemppiä toipilaille!

  VastaaPoista
 2. Ihmisillä lienee vähän sama juttu kuin kanoilla... lapsuuden ja aikuisuuden väliin mahtuu se rujo ja hullunkuriseltakin näyttävä ajanjakso. Ei kyllä taida koskea teidän Elmaa vielä. :) Kiva nähdä ompeluksiakin pitkästä aikaa. Oma neljäsluokkalaiseni nyökytteli paidalle, taitaisi kelvata täälläkin. Hyvän väristä interlockia olet löytänyt!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä tiput ja tytöt kasvavat nopsaan :-) Ihania <3

  VastaaPoista
 4. Eikä, mitä söpölälisiä täällä onkaan. Paita on myös kiva.

  VastaaPoista