9.6.2010

Kävin innostumassa

eilen ja maanantaina kierrätyshenkisissä askarteluiltamissa. Päästiin kokeilemaan uusia tekniikoita ja vähän koneillakin päristeltiin. Mulla jäi osa töistä vähän puolitiehen mymmelin avustamana mutta vehreitä ajatuksia tuli pääkopan täydeltä!
Ensin kopioita vanhoista valokuvista, siirrettynä jämälaudanpätkiin. Reunat siistittiin valkoisella akryylimaalilla, sopisivat vaikka avainnaulakon pohjiksi. En saanut koukkuja väännettyä mutta eipä meillä kyllä naulakon tarvettakaan ole, pidetään tauluina. Kokeilin myös vanhasta Bambi-kirjasta repäistyä kuvaa kankaalle, kiva tapa kierrättää risoja kirjoja ja toinen kokeilu tässäkin onnistuisi varmaan jo paremmin. Vieressä laminoituja puupalikoita jämäkankailla koristettuna. Magneetteja vaille jääkaappimagneetit. :)
Hurjinta taisi olla kuitenkin lasin kaiverrus, sain räpösteltyä vapisevan elefantin. Kuva piirrettiin läpi, purkin sisälle vaan sopiva aihe teipillä kiinni ja menoksi. Kyllä meinaan käsi vapisi!Tänää olen koittanut toipua inspiraatioähkystä ja tervannut aitaa (joka muuten on reen laita tuolta vintiltä, valmis aitaelementti!). Ihan sopivan tahmaista vastapainoa kiitäville aivotuksille. Papan jemmaama ikuvanha terva loppui kesken joten tästä hommasta on tiedossa lomaa seuraavaan tilipäivään asti.Sahuutin sentään pikkuisen magneettiaihioita kun löytyi niin sopiva vanerinpalanen, saadaan harjoitella laminointia tyttöjen kanssa. Niitä jämäkankaita ainakin piisaa!

7 kommenttia:

 1. Hauskoja kierrätysideoita!
  Me ollaan myös tehty magneetteja, mutta askartelusavesta. Jään innolla odottamaan miltä teidän magneetit näyttää valmiina.

  VastaaPoista
 2. Kiinnostavia ideoita ja kauniita toteutuksia :)! Ja voi teitä onnekkaita, joiden lähellä tämmöisiä iltamia järjestetään :).

  VastaaPoista
 3. Tuollaiseen tapahtumaan minäkin haluaisin! Tosi hienoja nuo aikaansaannoksesi.

  VastaaPoista
 4. Oo onpas kivan kuuloista puuhastelua ollut. mua jäi kiinnostamaan etenkin nuo laminoidut puupalikat.

  VastaaPoista
 5. Onpa hauskoja ideoita! Laminointi kiinnostaa, miten tapahtuu?

  VastaaPoista
 6. Kiitos, meillä oli tosiaan mukavia iltoja tuolla! Kirjoitan laminoinnista ja kuvansiirrosta lisää kun saan otettua toimintakuvia itse teosta.

  VastaaPoista
 7. Kiva Anni, että tykkäsit värkkäysilloista!

  Terveisin vanhempi vetäjistä... :)

  VastaaPoista