10.6.2010

Taivaansininen
Vanha samettilakki viidelläkymmenellä sentillä, tuli ihan hyvä mieli tuosta. Ja piskuiset omppumukitkin lähtivät lopulta kotiin, näiden kanssa on pelattu entiijjaa koko kevät! Pidin kolmen euron hintaa kovana mutta en malttanut enää olla ostamatta.Itselleni Marimekon ohut salsahame, luulin aiemmin etten tykkää tämän mallisista mutta on se vaan ihanaa kun helmat hulmuaa kesätuulessa!
Mymmelille tein viime viikolla Nanson trikoon innostamana mekon (62cm) omalla kaavalla, kirjekuoripääntie tuli toisin päin kuin tapana on mutta minusta se käy noinkin.
Eurokankaan valkoisesta trikoosta tuli omien vaatteideni jälkeen vielä ihan Hilpan näköinen hihaton koossa 104, käsin pistellyllä aplikaatiolla. Onkohan se etana vai mato? Kaava tähän Ottobren netistä ja resorit ovat kummassakin vaatteessa Marimekkoa ysmypussista. Nyt äkkiä ostoslistalle sitä keltaista ompelulankaa!


4 kommenttia:

 1. Oi mitä kankaita, varsinkin salsahame <3 Ja etana tuo on ihan selvästi ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan reippaita, raikkaita ja nostalgisia vaatteita!

  VastaaPoista
 3. Hauska etana ja suloinen mekkonen. Tykkään värimaailmasta kovasti!
  P.S. toivottavasti ei haittaa, että linkitin blogisi upouuteen blogiini, kun tein innoittamanasi hiuspompuloita. Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 4. Emma: Kiitos, etanaksi sen itsekin ajattelin alun perin.

  Anama: Kiitos!

  Lilli: Kiitokset, saa linkitellä ihan vapaasti! Tulenkin kurkkimaan kohta vastavierailulle. :)

  VastaaPoista