20.6.2010

Pyhäpäivän ratoksi

Kattaus satunnaisia keittiöasioita Minjan innoittamana.


Kuvassa on mukana se ensimmäinen kankaalla päällystämäni tarjotin. Omppukangas irtosi kirppispussilakanasta ja tarjottimen pohjamaalasin valkoisella kalustemaalilla. Sen jälkeen hioin päälipinnan ja lakkasin sen, kuten myös kankaan, ja silittelin kuplattomaksi. Kuivuttuaan siistin reunat veitsellä ja lakkasin vielä kahteen otteeseen, pohjakin sai yhden lakkakerroksen jotta kestää varmasti tiskata.

Mymmeli on lähtenyt kuluneella viikolla ihan hallinnasta, hyppii, teppaa ja toheltaa. Tänää jo vetää itseään pitkin paljasta lattiaa, alahuuli tiukasti ikenien välissä. Kuolaa on kaikkialla ja tiistaina täyttyy 5kk.

6 kommenttia:

 1. Löysin vasta sun blogisi ja täytyy sanoa että sait minusta heti vakkarilukijan :) Ihana blogi, suloiset lapset ja taitavia käsitöitä!!:) Ja jos oikein ymmärsin,taidetaan olla samaa "kastia".. !?;) Oikein hyvää kesää teidän perheellenne, seurailen blogiasi varmasti päivittäin :)

  -Ansku

  VastaaPoista
 2. Mulla oli samanlainen keltainen purulelu kuin teillä tuossa tarjottimella. Pelkäsin kuitenkin vanhan lelun ftalaatteja ja heitin sen pois. Vähän on kuitenkin harmittanut jälkeenpäin...

  Saanko muuten liittää blogisi seuraamieni blogien listalle?

  VastaaPoista
 3. Nina: Enpä ole tullut ajatelleeksi noita myrkkyjuttuja. En kyllä raaski pos heittää noita omia vanhojani, vaikka sitten hyllylle koristeeksi :) Linkittää saa ihan vapaasti!

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja taas ootte puuhailleet. Asiasta toiseen;luulin pitkään seuraavani Villapaita kiehuu blogia, vasta kun muutitte hoksasin että Villapatahan se kiehuu;)

  VastaaPoista
 5. Carula Q: Juu ja eihän se patakaan oikesti saisi kiehua mutta mulla tuppaa tuo keitosten vahtiminen olla vähän niin ja näin :)

  VastaaPoista