9.7.2010

Vesi +26 ja ilma +28

Kirjattiin eilisellä uimareissulla. Mökkeily on ollut tämän viikon viileintä antia, miltei joka ilta on käyty tapaamassa Ryskyä, Pilkettä ja Rajua. Käärmeet ovat onneksi pysytelleet piilossa. Saa kyllä ollakin rohkea matonen joka ei meitä pakene, sen verran irtoaa töminää tossuista.Ompelin vihdoin sen mummun kesälätsän ja olen ihan varma että tuli liian pieni. Vaihto- ja palautusoikeus on toistaiseksi voimassa.


Eikä taaskaan olisi pitänyt ryhtyä leikkuupuuhiin illan kähmeessä. Kankaanpalassa oli nimittäin painovirhettä. Muut kellerrykset sain ujutettua vuoripuolelle mutta lieriin jäi nolo kontrasti.


Toinen tilaustyö valmistui tänään, Hilppa halusi lakkiinsa sopivat pöksyt. Juju-kirjan pussihousukaavalla (100cm) pistelin menemään. Vaikka tällä kelillä kaikki vaatteet on liikaa, ennen pitkää varmaan viilenee shortseille sopivaksi.4 kommenttia:

 1. Voi vauvaa laiturilla :-} Ihana!!

  VastaaPoista
 2. Tosi söötit on noi pussihousut ja edellisen postauksen perhosmekko on sellainen että ostaisin mieluusti moisen itsellenikin. Tulikin kova mania saada neulemekot tyttärelle ja itselle syksyksi..

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja tunnelmia taasen. Hattu ja pökät on hienoja molemmat. Ja vauva laiturilla niin ihana kuten Siniki jo sano. :)

  VastaaPoista
 4. Voi että miten ihanat nuo pussihousut. Itsellänikin on ollut tarkoitus tehdä tuollaiset mameluunit tytölle jo ikuisuuden.. tykkään niin kovasti Jujusta! :)
  Ja muutenkin tämä sinun blogisi on todella ihastuttava. Kuvat ovat kauniita.. kuvaa, jossa esittelet itsellesi tekemääsi ruskeaa tunikaa, pysähdyin katsomaan haltioissani pitkään. Tunika on tosi sievä, mutta ne lapset siellä taka-alalla. Voi että miten upea kuva! :)

  VastaaPoista