4.3.2011

Iltaviikon huveja
Sipulivilloja kehräytyy vähäsen joka ilta mymmelin sammuttua. Lenkin varrelta keräillään oksia tuliaisiksi, leivotaan luumuleipää ja viihdytetään poikasta kerimällä orpoja vyyhtejä.Tättähäärä tekee eikä meinaa ja saa suorastaan riehakkaita kohtauksia apua tarjottaessa. Amatööriemäntä tärveli onnistuneesti tulppaanit laittamalla banaanin maljakon viereen. Ei laita toiste. Kirpparilta löytyi täydelliset verhot (3€) makuuhuoneeseen, näitä on etsitty! Ja mikrokuituinen kylpypyyhe (voikohan tuollaiseen joku oikeasti kuivata itsensä?) eurolla saumuroitui kahdeksaksi siivousliinaksi.14 kommenttia:

 1. Täytyy ihan tulla toteamaan, etten ymmärtänyt tuollaisia mikrokuitupyyheliinoja edes olevan olemassa. Hyi, ajatuskin sellaiseen kuivattamisesta puistattaa...

  Aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. mulla on mikrokuituinen kylpypyyhe,espanjasta ostettu ja aivan ehdottoman mieletön! mutta se on eri näkönen mitä toi sun pyyhe,enemmän muistuttaa se mun pyyhe mikrokuitusäämiskää eli on semmosta pehmosta.menee pienee tilaan ja kuivuu salamana :)

  VastaaPoista
 3. Ai kuinka kaunista lankaa tulossa! Mun tuli ikävä rukkiani jo tuon edellisen kirjoituksesi luettuani, nyt se vain paheni. Meillä taitaa asua samanlainen tättähäärä :)

  VastaaPoista
 4. Huomaisitkohan mitään jos valekoputtaisin oveen ja tulisin varastamaan nuo verhot? Aika mahtavuudet ovat!

  VastaaPoista
 5. Niin kaunis tuo sipulinkeltainen. Kerimislaitteen esille ottaminen saa meilläkin heti yleisöä ja innokkaita apureita paikalle.

  VastaaPoista
 6. Täällä oli taas niin paljon ihania kuvia ja juttuloisia. Täälä käyn aina ku ehin, kommentointi on vaan ollu kovin vähäistä nyt ku oon ollu vaihteeks töissä. Teillä on niin mukavan oloinen vanha talo, aivan tahtoo katteeks käyä tällaisessa uuessa talossa asujaa. Vanhassa talossa on tunnelmaa ja maalla vielä enemmän.

  VastaaPoista
 7. Ahaa, noita pyyhkeitä on siis eri tyyppisiä. Tämä kyseinen ainakin tarttuu sormenpäihin kuivana niin ettei tekisi mieli paljon hypistellä.

  Saa kertoa jos joku tunnistaa verhon, hulpiossa ei ainakaan lukenut mitään. Mulla ei tahdo noita vihreitä kävellä vastaan juuri koskaan!

  Kiitos teille kommentoineille :)

  VastaaPoista
 8. Taas lämpöisiä, lempeitä kuvakulmia :)

  VastaaPoista
 9. Joo nuo verhot lähtis kyllä munkin mukaan heti! Onnea huippulöydöstä! Nuo kerimisjutut on mulle ihan hepreaa, mutta mukava tietää, että vieläkin löytyy alan taitajia-ja nuoria vielä...

  VastaaPoista
 10. Tuollaiset verhot kolmella eurolla, uskomatonta! Täältäpäin ei kirppiksilta löydy tuolla hinnalla ja tyylillä mitään.
  Sipulinkeltainen villa on hurmaavaa :)

  VastaaPoista
 11. Hienot verho todella ! Mä käytän mikrokuituliinoja laudeliinoina, ovat sopivan kokoisia ja helppo pestä kuumassa.
  Kiva että tättähäärä omatoimistuu, saadaan hänet rinkiin mukaan :)

  VastaaPoista