4.5.2011

Kesämekkosia

Silppusin muutaman kirppiskankaan viime viikon käsityötalkoitten alla, helmakäänteet tehtiin yhteistuumin ja kahta vaille kaikki mekot jäivät sille tielleen. Kaava oma puolikello ja koot 2-3 sekä 4-5 -vuotiaan.Nyt mahtuu resorilaatikonkin kansi pitkästä aikaa kiinni!
Tämä viimeinen vadelmanpunainen resori tuli meille joskus marimekon ysmypalapussissa ja näytti tosi kummajaiselta kunnes sille löytyi oikea kukkaverho kaveriksi. Yksi näistä mekoista jäi peräti omille tytöille kun tykästyttiinkin yhdistelmään lopulta kaikki! Aika kankaatkin kaupitsee, vai miten se nyt oli. Ontelokudetta löytyi pieni jalkapallonen vintistä, se lähti maailmalle kahtena pannunalusena.


Kirpparilta peltitarjotin ilmaiskorista ja puolukkaista hyllypaperia 0,50€ rulla, päällystin äkkiä ne pari hyllyä joihin tätä on kaivattu. Kuvia ehkä aurinkoisempana päivänä, kuten myös kudontamökistä. Nyt pinkopahveja irrottelemaan vinttihuoneesta!

6 kommenttia:

 1. Ontelokuteesta tuli neulottuna tosi nättiä pintaa. Piti ihan googletella, minkä näköistä se ontelukude on kerällä - ja totta tosiaan, sitä on mullakin vintissä jemmassa. Haluaisikohan nekin langat muotoitua patalapuiksi...

  VastaaPoista
 2. Siis mitä, tuo sydäntarjotin ilmaiseksi? :D Siulla on yliluonnollinen kirppisonni!

  Meillä alkaa myös pinkopahvien irrottelu kuukauden sisällä :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja hameita! Ja mikä ilmainen löytö!

  VastaaPoista
 4. Ihania mekkosia ihanista kankaista! =) Onko sulla nyt taas lupa ostaa uusia kankaita? =)

  VastaaPoista