25.5.2011

Uusin silmin


Nappikorujen virkkaustekniikkaahan voi soveltaa melkein mihin vaan. Tässä keikkuvat nyt ne joulukuuseen aiotut Fimo -lintuset kaverinaan ruskeaa puuvillalankaa. Koukku kuikkii jo seuraavan kohteen perään...



Maijalle löytyi perusteellisten etsintöjen päätteeksi kehykset kirpparilta (1€) ja taustalleen hän sai tietysti sitä vinttikammarin tapettia. Muutamia muitakin liplappusia otin puruista vielä ylös, poliittista propagandaakin löytyi mutta siitä lisää toiste. Oli ihan pakko napata tuo kukkakangas kirpparilta (1,80€) kun siinä on kuosi painettuna kummallekin puolelle. En ole aiemmin moiseen törmännyt, tietääkö joku tällaisista kuosikankaista enemmän?



Näemmä aloin kerätä samaisella kirpparireissulla Kastehelmi -lautasia. Sopivathan ne mukavasti ruskeiden, kakkulautasia vailla olleiden lasikahvikuppien seuraan. Ja käyvät kirkkaatkin joukon jatkoksi, en oikein usko että näitä ruskeita löytyisi hetikohta kahtakymmentä. Kolme ehjää ja yksi hiushalkeamainen maksoivat 7,5€. Kävin välillä kotonakin miettimässä kun pidin hintaa kyseenalaisena mutta palasin kuitenkin pian ostoksille eikä kaduta ollenkaan. Ovat ne sentään kauniita.

3 kommenttia:

  1. kastehelmilautaset on kyllä tosi hyvä löytö! Haaveilen sellaisesta isosta tarjoilulautasesta. Erikoinen kangaslöytö!

    VastaaPoista
  2. Ihania lintuja! Taidan matkia jos ehdin... haittaako?

    VastaaPoista
  3. Ruskeat kastehelmi lautaset sais myös mut keräilijäksi eli onnea niistä, hieno löytö.

    Mä olen kans joskus jossain törmännyt samanlaiseen kankaaseen, mutt sen enempää en siitä tiedä kun kangas jäi sillä kertaa multa ostamatta. Mutt se oli kyllä hyvin paljon samannäköinen.

    VastaaPoista