20.6.2011


Neuleenretkula oli eilen viittä vaille valmiina ja tänään taas alkutekijöissään. Nurkkaan lensi että mätkähti, jatkettiin sitten pihalla aitahommia kun kerran sääkin oli suotuisa.


Iltasella hankittiin vielä tuulitukat lasten kanssa ja fillaroitiin uimarannalle, rohkeimmat pulahtivat veteenkin. Pyörätreenejä on kiskottu kiihtyvällä tahdilla ja kymppi tuntuu taittuvan tytöiltä jo muitta mutkitta, suunnitelmat senkun laajenevat ja maailma avartuu! Pienemmät viihtyvät peräkärryssä, mitä nyt välillä hosuvat pumpulla toisiaan. Onneksi on ne kypärät.
Kunhan vähän lämpenee, saa poikanen vetäistä ylleen uuden paidan (tein samoista luomutrikoon rippeistä yhdet alushousut ja pipon mutta ne katosivat jo käyttöön). Ja minulla se oli taas toissaviikolla joulu. Mummu halusi päästä eroon kasvivärjätyistä langoistaan. Muut valitsivat mieleisensä päältä ja loput tuupattiin meille, matkalaukullinen!Olen alkanut nähdä vanhoja marjapoimureita kaikkialla, toinen toistaan kauniimpia! Yksikään tähänastisista vaan ei ole ollut kaupan. Lauantaina sitten oli tällainen euron kaunokainen kivalla kellarikirppiksellä. Kannattaa poiketa!


8 kommenttia:

 1. Oi kuinka tykkään sydänlippiksestä ja sydänpolvareista!

  VastaaPoista
 2. Matkalaukullisesi toi haikeankauniita muistoja. Niin tuttuja värejä! Äiti keitteli vastaavia aikoinaan kotikonnun pihavärjäämössä.

  Kovin lohduttavalta kuulosti neuleesi kohtalo. Että muillakin voi käydä joskus noin!

  VastaaPoista
 3. Mekin käytiin justiinsa tuolla uimarannalla, vaikka ei uitukaan. Onkohan se ranta syvä?

  Huomasin tuon kirpparin kyltin, mutta kengät hankasivat niin kamalasti, etten pystynyt poikkeamaan. Seuraavalla kerralla sitten, kun muistutit.

  T: Anna Mäkituvasta, jonka blogger ei antaisi kommentoida

  VastaaPoista
 4. Niin kivat kuvat taas, vaatteet mikä suloisimmat lapsilla! ja langat ovat herkkuja;)

  VastaaPoista
 5. Oi Hilppa on ihana "remonttireiska" haalareissaan.
  -ritva-

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Pyhiksen ranta on kiltti, tasaisesti syvenevä. Laitureiden ympäristöstä pääsee nopeasti uimasille, toisella reunalla (lähempänä kumollaan olevia veneitä) on loiva taaperoranta. Nyt oli leikkivälineetkin kunnossa, suosittelen!

  VastaaPoista
 7. Kyllä teidän kelpaa kun on maalari-mestarit omasta takaa :-)
  Kiitos, tervetuloa uudelleen!

  VastaaPoista
 8. Kauniita lankoja, mitähän noista syntyy?

  VastaaPoista