11.6.2011

Nyt on jo niin lämmintä että pakenin keskellä parasta päivähetkeä toviksi viileään virtuaalimaailmaan. Illat ovat kyllä huikeita! Tarkenee ja näkee kuopsutella vaikka puolilleöin jos virtaa riittää (ja miksei kesällä riittäisi).
Ompelin pikipäin tytöille pari kuminauharypytyksellä muotoiltua hellemekkoa, kirppisverhoista tietysti. Kesällä ei kaivella kaavoja, mittanauha riittää! Elman mekko todettiin naapurin trampalla turhankin antavaksi ja lisäsin siihen eilen niskalenkin kanttinauhasta, toinen pää on ommeltu kiinni ja toisessa on pieni neppari pukemista varten. (Huh mikä punainen taivas ja ladon katto tuossa ensimmäisessä kuvassa, nyt käynkin lataamassa sen kuvankäsittelyohjelman joka hävisi koneen pulttauksessa...)

Joskus talvella tuli mieliteko neuloa nuttu mutta aika kurjaahan se olisi postittaa yhtä tai kahta Afrikkaan asti. Kuiskuttelin muutamille tutuille sekä kylän naisille aikeistani ja katsokaa mitä täällä nyt on! Itse olen neulonut näistä ainoastaan kaksi. Suurkiitos kaikille ahkerille ystäville! Nyt on näemmä tilanne Etiopian päässä sellainen ettei nuttuja saa lähettää eteenpäin. Toivottavasti näille pehmeille paketeille saadaan ennen pitkää se kaivattu tullivapautus. Mielelläni täytän kyllä noita paketteja vastedeskin, mukaan tähän käytännön kädenojennukseen ehtii siis edelleen ja voihan noita yhtä lailla ommella jos neulominen tökkii.12 kommenttia:

 1. Aikamoinen rivistö nuttuja! Toivottavasti pääsevät pikaisesti niitä tarvitseville :)

  Tosi kiva mekko ja lippis tytölläsi! Miun pitäs opetella tuo rypytyksen teko, on vissiin suht nopsaa kun vaan opettelee? Esikoisella koko 140cm alkaa olla käytössä, niin eipä juuri kaupoista äidin makuisia vaatteita löydy, kuitenkin käyttäjä on kuitenkin ihan lapsi vielä!

  VastaaPoista
 2. No vau mikä kuvat, miten Sinä kyllä osaat! Mekkoset on söpöt ja paljon ihania nuttuja myös!!!

  VastaaPoista
 3. Oo mikä rivi nuttuja, upeaa! Tosi kurja se tullijuttu :S Mutta tarvitsijoitahan aina syntyy lisää joten vielä pääsevät kotiin nuokin nuttuset.

  En ole itse vielä nuttuillut kun muut työt vievät kaiken ajan, mutta vielä jonain päivänä...

  VastaaPoista
 4. Wau!! Melkoinen määrä nuttusia!! Toivottavasti pian ymmärtävät siellä päässä tilanteen ja päästävät nutut tullivapaasti pienille ihmisenaluille, tarpeeseen tulevat takuulla.
  Ja E:n mekko on suloinen!

  VastaaPoista
 5. Huh, mikä määrä nuttuja - ihanaa, että täällä vielä riittää epäitsekkäitä ihmisiä! Ja sinulla on kyllä käsittämättömän paljon virtaa touhuta kaikkea... miltein uuvun jo lukiessani!

  VastaaPoista
 6. Ihania nuttuja, noita haluaisin itsekin kokeilla.

  VastaaPoista
 7. Kiitos. Kuminauharypytys on helppoa: puolataan kumilankaa kireälle alalangaksi ja löysätään aavistus ylälankaa. Surrur ja päättelyt solmimalla!

  VastaaPoista
 8. Kauniin kesäisiä mekkoja, ja vau mika määrä nuttuja! Toivottavasti pääsevät mahdollisimman pian matkaan kohti tarvitsijoita :)

  VastaaPoista
 9. Hienot rypytykset ja mekot! Täytyypä itsekin tässä jatkaa ompeluharjoituksia... Vaikuttava näky tuo nutturivistö.

  VastaaPoista
 10. Waude, mikä nutturivi ja menossa hyvään tarkoitukseen ;O)

  VastaaPoista
 11. waude, ihan mahottomasti nuttuja, kyllä on naiset olleet ahkerina :) Toivottavasti pääsevät pian hyvään käyttöön! Ja ihanan kesäisiä ompeluksia + kuvia!!

  VastaaPoista