5.7.2011

Elämä on tairetta


Huippuunsa viedyn, neljältä suunnalta repivän pinnanvenytyspäivän iltana teki oikein hyvää kuljeksia ja katsella vähän ympärilleen. Joku oli laittanut kujamaalle aika liikuttavan kasvimaan ja kirjoittanut suupieliä korkeuksiin kiristävän kesäveisuun. Muutakin tairetta oli pöydät väärällään, sain ainakin osan talletettua kameralla ennenkuin joutuivat seuraavan raivon kohteeksi.

Eihän noita kiukkupusseja vaihtaisi mihinkään maailmassa. Nyt jo naurattaa koko päivä! Mattopyykkiprinsessasta tuli henkilökohtainen suosikkini.Se myöhäisempi peruna kukkii ja sipulit voivat paremmin kuin kertaakaan aiemmin. Muurahaisten syömää omenapuuvanhusta surin kunnes huomasin siinä potentiaalisen paikan unelmieni sireenimajalle. Ihastuin ajatukseen ja majassa leijailevaan tuoksuun keväällä Runebergin puutarhassa. Betonitöitä harjoiteltiin viime viikolla porukassa 25 kilon verran, osa työn tuloksista tekeytyy vielä mutta tekisi mieli hakea jo toinen säkki!


12 kommenttia:

 1. Voi mikä mattopyykkiprinsessa! Mikä siinä onkaan, että hetkessä kiukkupussit muuttuvat maailman rakastettavimmiksi olennoiksi, ja sitten taas niiksi raivostuttaviksi kiukkupusseiksi?

  On muuten koukuttavaa tuo betoniaskarointi.. :)

  VastaaPoista
 2. Sinun postauksistasi tulee aina niin hyvälle mielelle. Sinulla on taito nähdä kauneutta. Kiitos että jaat sen meillekin!

  VastaaPoista
 3. Täälläkin oli vähän koettelemusten päivä tänään, mutta onnellinen silti. Kiitos tästä postauksesta, se piristi yökukkujaa :)

  VastaaPoista
 4. Yhdyn Ruohonvihreän mielipiteeseen, se osui nappiin!!! Myös meillä oli tänään puhetta betonitöistä, saas nähdä milloin saadaan aikaiseksi. Ja Porvoossa tuli nähtyä kaikkea I H A N A A !!!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kiukkupussit! Ja mahtavaa taidetta kiukunpuuskien välissä on syntynyt :)
  Betonityöt näyttävät mainioilta myös.
  - Jaana -

  VastaaPoista
 6. Ihania :-)
  Niinhän se tavallisesti menee.
  Päivä, joka on yhtä selviytymistarinaa muuttuu liikuttavaksi illaksi. Näkee ympärilleen mitä kaikkea muutakin on ilmestynyt kuin pelkkää lelukaaosta ja kiukkua.

  VastaaPoista
 7. Rakkaita ne kaikki kiukkupussit vaikka kysyvätkin pitkää pinnaa ;O)

  VastaaPoista
 8. hihii "apilat tuoksuu hiviltä" .. kesti tyhmällä hetken ymmärtää teksti ;P nyt vaan mietin että tuoksuuko hiv joltakin :,D

  VastaaPoista
 9. ihana postaus ja ihania taideteoksia <3 Niin ne lapset vaan on rakkaita ja ihania, teki ne mitä tahansa :)

  VastaaPoista
 10. Voi miten hellyyttäviä taideteoksia. Kyllähän sitä lasten kanssa välillä pinnaa kiristää :)

  VastaaPoista